Microsoft schimbă regulile pentru conferințe online prin această opțiune

Microsoft schimbă regulile pentru conferințe online prin această opțiune

Microsoft Teams va permite în curând utilizatorilor să adauge până la 1.000 de participanți într-un chat de întâlnire.

Pandemia de coronavirus a produs o creștere a utilizării Microsoft Teams, care a ajuns recent până la pragul de 115 milioane de utilizatori activi pe zi. Pentru a concura cu alte aplicații similare, Microsoft a lucrat la adăugarea de noi funcții pentru Teams pe baza feedback-ului utilizatorilor.

După ce, la începutul acestui an, Microsoft a mărit limita de participanți pentru Teams la 300, compania lucrează acum pentru a extinde limita la 1.000 de participanți.

Mai multe funcții pentru Microsoft Teams

Conform foii de parcurs a Microsoft, funcția este în prezent în curs de dezvoltare și este programată să fie lansată undeva pe parcursul acestei luni. Iar pe lângă creșterea limitei numărului de participanți la o întâlnire, Microsoft intenționează să aducă mai multe modificări pentru Teams, începând de la 1 ianuarie 2021.

Astfel, după extinderea la 1.000 de participanți de care vom beneficia în scurt timp, Microsoft va extinde la 1 ianuarie limita până la 20.000 de participanți pe eveniment. De asemenea, va introduce o limită de până la 50 de evenimente simultane pentru fiecare host Teams.
Timpul de difuzare va fi mărit și el, ajungând până la limita de 16 ore per broadcast.

Deși se așteaptă ca Microsoft să ofere tuturor limita crescută de participanți, restul caracteristicilor vor face parte din programul de comunicare avansată Microsoft Teams și vor costa 12 dolari per utilizator pe lună.

Microsoft a lansat, de asemenea, o serie de caracteristici pentru Teams, inclusiv posibilitatea de a deschide chat-uri în ferestre dedicate, precum și suport oficial pentru fundaluri personalizate.

Recent, compania a publicat, de asemenea, o listă de caracteristici și îmbunătățiri ale Microsoft Teams în octombrie. Acestea includ transcriere live, Spotlight, o pagină de setări de notificări actualizată. De asemenea, Teams este acum compatibil și cu dispozitivele ARM, cum ar fi Surface Pro X.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: