Luther ajunge în cinema mai repede decât credeam, promite Idris Elba

Luther ajunge în cinema mai repede decât credeam, promite Idris Elba

Idris Elba este unul dintre cei mai populari actori la nivel global, iar dincolo de implicarea sa în universul Marvel, o mare parte dintre fani au fost generați de serialul Luther.

Luther este serialul meu preferat. Creat de BBC în jurul aventurilor detectivului John Luther, show-ul a avut premiera în 2010 și a rulat pentru cinci sezoane, cu pauze semnificative între ele. Popularitatea i-a fost amplificată și de faptul că a ajuns pe Netflix. Unii sunt de părere că este cel mai bun rol al lui Idris Elba.

În serial, îl găsim pe DCI John Luther, un detectiv din departamentul de criminalistică al poliției din Londra. Majoritatea cazurilor sale gravitează în jurul unor criminali în serie și, deși reușete să-i prindă, apelează aproape de fiecare dată la niște metode neortodoxe. Partea cea mai fascinantă a show-ului ține de relația personajului principal cu Alice Morgan, interpretată de Ruth Wilson. Acestea din urmă este de asemenea un criminal în serie, dar prin abilitățile sale, îl ajută pe Luther să identifice vinovați în alte cazuri.

Ultimul sezon din Luther, al cincilea, a fost difuzat pe BBC la începutul lui 2019, dar, cu siguranță, nu spune finalul poveștii lui John Luther. Mai degrabă, a ridicat o serie importantă de întrebări la care fanii s-ar bucura să afle răspunsul.

Într-un interviu acordat de curând de Idris Elba, actorul a fost întrebat de editorii Deadline dacă poate să spună ceva despre viitorul lung metraj Luther, care ar trebui să ajungă în cinematografe. ”Am spus-o foarte clar că mi-aș dori ca Luther să revină la film. Și pot să vă spun asta, suntem foarte aproape să facem un film cu Luther.”

În ceea ce privește un eventual sezon șase, actorul a confirmat că nu există momentan ”niciun plan formal” pentru materializarea lui. Cu alte cuvinte, iminentul lung metraj ar putea reprezenta ultima oară când îl vedem pe Luther.

Citește și:
Sursa: ScreenRant