30 ian. 2020 | 18:09

iPhone-ul cu design de Cybertruck pe care probabil nu ți-l vei cumpăra niciodată

ACTUALITATE
iPhone-ul cu design de Cybertruck pe care probabil nu ți-l vei cumpăra niciodată

O compania rusească a adus pe piață un nou tip de iPhone, cu un design inspirat din noua mașină a lui Elon Musk, Tesla Cybertruck.

Caviar este o companie din Rusia care se ocupă cu producția de accesorii de lux. Cea mai nouă creație a sa este un iPhone 11 Pro, dar cu un design ceva mai diferit decât cel cu care ești tu obișnuit. De această dată, aspectul iPhone-ul a fost inspirat de cea mai controversată mașină Tesla, modelul Cybertruck. L-a numit, evident, Cyberphone.

Telefonul a fost creat pentru a fi extrem de rezistent, asta mai ales datorită faptului că este făcut din titan.

Caviar spune că nivelul de protecția al telefonului nu face mai grea utilizarea ci, dimpotrivă, îi îmbunătățește funcționalitatea. De exemplu, statul protector de titan de pe exterior poate fi pliat în așa fel încât să-l transformi într-un suport pentru telefon.

Dacă vrei să vezi telefonul din toate unghiurile, poți urmări videoclipul de pe YouTube postat de la cei de la Caviar:

Poți găsi telefonul aici. Compania spune că prețul este dat doar la cerere, însă în josul site-ului este menționat prețul de 1.630 de dolari.

iPhone-ul inspirat de Cybertruck nu este prima ciudățenie creată de Caviar

În trecut, compania a propus tot felul de design-uri ciudate pentru telefoanele de la Apple. De fapt, aceasta deja este cunoscută pentru modificarea telefoanelor în cele mai ciudate forme, dar și cu inspirații destul de neobișnuite.

Compania are disponibilă seria Discovery, iar aici designul și numele dispozitivelor sunt inspirate de sistemul solar. De exemplu, poți avea un telefon care aduce aminte de Marte, de Soare, sau de Lună. Acestea costă între 5.000 de dolari și 70.000 de dolari. Dacă prețul unui iPhone inspirat de Cybertruck costă într-adevăr 1.650 de dolari, atunci ai putea spune că ai prins o ofertă bună, în comparație.

Un alt exemplu îl reprezintă și modelul iPhone 11 Pro Solarius, care are pe spate 500 de grame de aur de 18 karate alături de un mic mecanism de ceas clasic.