iPhone 12 ar arăta complet diferit: care sunt cele mai mari schimbări

iPhone 12 ar arăta complet diferit: care sunt cele mai mari schimbări

Se vehicula că Apple ar lansa un iPhone mai ieftin acum în primăvară. Dată fiind situația, acel proiect ar fi fost amânat. Totuși, în toamnă vom avea un model nou. iPhone 12 e numele zvonit, iar acum aflăm că s-ar putea să aibă un design complet diferit de ce-a făcut compania în ultimii trei ani.

Ce avem acum e o imagine din codul iOS 14. Acest sistem de operare ar urma să fie prezentat în vară, iar versiunea finală să fie pe noul telefon din toamnă. Ce vezi în imaginea de mai jos e un telefon fără crestătură. Senzorii sunt însă acolo, dar integrați în marginea superioară. Astfel, iPhone 12 ar fi diferit de iPhone X, Xs și iPhone 11 Pro.

E o decizie complicată pentru Apple dintr-un punct de vedere. Din 2017 până în prezent, dezvoltatorii de aplicații au trebuit să și le adapteze ca să încadreze și crestătura. Odată cu iPhone 12, aceleași aplicații ar trebui să treacă, din nou, printr-un proces de adaptare.

iPhone 12 sau un model mai ieftin (o versiune mai ieftină decât iPhone 11 sau Xr)

iphone fara notch ios 14

Ce ar trebui să facă Apple acum e să facă marginea mai groasă. Nu e cert cât de mult – dacă se apropie de cea a iPhone 11 sau chiar mai mult. Totodată, e un trend din 2020: producătorii încep să nu mai facă telefoanele cu ecrane foarte curbate. În acest sens, iPhone 12 n-ar fi atât de ciudat.

Totodată, e posibil ca imaginea de sus să fie în iOS 14 pentru acel iPhone mai ieftin. Nu vom ști precis decât în momentul în care Apple comunică toate aceste detalii. Ce se știe despre acel telefon mai ieftin e că va folosi designul de pe iPhone 8, foarte probabil, combinat cu cel de pe iPad Pro. Vorbim de un telefon cu margini mai drepte și senzorii integrați în rama superioară.

Evenimentul Apple pentru iPhone 12, foarte probabil, se va desfășura în septembrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: SvetApple