FOTO Cum va arăta iPhone 12, de la cel mai mic la cel mai mare model

FOTO Cum va arăta iPhone 12, de la cel mai mic la cel mai mare model

iPhone 12 încă e în grafic pentru o lansare în toamnă. Ar fi primul telefon cu 5G de la Apple și, totodată, ar readuce un design pe care compania l-a mai folosit pe iPhone 4.

Odată cu iPhone 12, Apple ar folosi designul de pe iPad Pro. Vorbim de margini drepte, din metal, în timp ce pe spate ar fi păstrată sticla. Până la acest telefon, Apple a lansat iPhone SE. Acest model e, în prezent, cel mai ieftin telefon pe care îl vinde. Și chiar dacă arată fix ca iPhone 7, la interior e mai degrabă un iPhone 11 Pro. Așa că acoperă și zona cu dispozitive mai ieftine.

poze iphone 12
Sonny Dickson / Twitter

După cum vezi în imaginea de mai sus, vorbim de trei dispozitive. Totuși, se prea poate ca modelul mic să aibă doar două camere: una wide și una ultrawide, la fel ca iPhone 11. Ar fi însă vorba de-o serie dispusă astfel: un iPhone 12 Pro Max cu ecran de 6,7 inci, 12 Pro de 6,1 inci, un 12 Plus de 6,1 inci (eventual o actualizare pentru iPhone 11) și un model de bază cu ecran de 5,4 inci și un pic mai bun decât iPhone SE.

Ultima mare actualizare făcută de Apple pentru linia de telefoane a fost în 2017, cu iPhone X. De atunci până acum vorbim doar de actualizări minimale (Xs și Xs Max) și pentru camera foto (11 Pro și 11 Pro Max). Tocmai de aceea designul va fi un punct central.

Ce schimbări ar mai aduce iPhone 12

modele iphone 12

modele iphone 12

modele iphone 12

Aceste imagini sunt cu machete și bazate pe zvonuri, așa că te poți aștepta să nu fie 1:1 cu produsul real. Totuși, slotul cartelei SIM e mutat la modelul mai mare, după cum vezi mai sus, pe partea stângă, iar la cel mic rămâne pe dreapta, sub butonul Power.

Până când va fi prezentat noul telefon, în toamnă, Apple va prezenta la WWDC iOS 14. Chiar dacă la nivel de hardware pe iPhone 12 nu te poți aștepta la o revoluție, sistemul de operare e posibil să aducă opțiunile mai importante.

Citește și: