03 iul. 2020 | 11:19

Fallout devine serial Amazon și este realizat de creatorii Westworld

ACTUALITATE
Fallout devine serial Amazon și este realizat de creatorii Westworld

Fallout, jocul video a cărei acțiune se desfășoară într-o lume post-apocaliptică este transformat acum în serial pentru Amazon.

Jocul video devine acum serial TV și va fi realizat de Kilter Films, compania de producție a lui Jonathan Nolan și Lisa Joy, și Amazon Studio, în colaborare cu Bethesda Game Studios. Nu este prima dată când echipa lucrează la un asemenea proiect ambițios. Cei doi, soț și soție, sunt și creatorii celebrului serial de pe HBO, Westworld, care a avut un succes impresionant.

Jonathan Nolan mai este cunoscut pentru rolul important pe care l-a jucat în crearea altor producții celebre precum Interstellar, Westworld sau The Dark Knight Rises.

Seria Fallout, care a început în 1997, are loc într-un viitor alternativ, după ce un război nuclear a transformat cea mai mare parte a lumii într-un loc pustiu. Jocurile au continuat să apară în ultimele două decenii, iar cel mai recent este Fallout 76. Franciza a avut parte de vânzări record și a primit zeci de premii de Jocul Anului. De asemenea, jocul său pentru mobil, Shelter, a fost descărcat de peste 170 de milioane de ori.

La ce să te aștepți de la serialul Fallout

Serialul se află acum în faza de dezvoltare, și va fi, la final, un serial original Amazon Prime și va putea fi urmărit pe platforma sa Prime Video. Până acum nu există prea multe detalii legat de ceea ce s-ar putea întâmpla în serial sau cine ar urma să joace în acesta.

„Magia lumii Fallout este asprimea pământului pustiu, în raport cu ideea utopică a generației anterioare a unei lumi mai bune prin intermediul energiei nucleare. Este serioasă și aspră în ceea ce privește tonul, dar presărată cu momente de umor ironic și filme de categoria B cu fantezii nucleare”, spune Amazon Studio.

Amazon Studio a postat și un mic teaser pe Twitter: