După cel mai popular fotoliu din toate timpurile, au creat un scaun de gaming: cât este de special

După cel mai popular fotoliu din toate timpurile, au creat un scaun de gaming: cât este de special

În cadrul unuia dintre cele mai speciale parteneriate din industrii diferite, Logitech a anunțat începerea unei colaborări cu Herman Miller, creatorii popularului Eames Loung Chair & Ottoman.

În funcție de afinitățile pe care le ai pentru design, este aproape imposibil să nu fi auzit de Herman Miller, una dintre cele vechi companii specializate pe obiecte de mobilier de top. În anii `50, au avut o colaborare cu Ray și Charles Eames care s-a reflectat în produse precum iconicul fotoliu din imaginea de mai sus pe care l-ai văzut în foarte multe filme și seriale, de-a lungul anilor.

Între timp, au lansat o sumedenie de alte produse, dar nu au adresat niciodată, până la această oră, nevoile pasionaților de gaming. În acest sens, au început o colaborare cu Logitech G, divizia de gaming a renumitului brand de periferice. Primul produs rezultat din această colaborare va ajunge în lumina reflectoarelor în această primăvară și reprezintă, în mod aproape previzibil, un fotoliu de gaming.

Powerful Personal Computer Gamer Rig with First-Person Shooter Game on Screen. Monitor Stands on the Table at Home. Cozy Room with Modern Design is Lit with Warm and Neon Light.

În comunicatul care anunță începerea colaborării dintre cele două companii, se insistă destul de mult pe faptul că vorbim de produse premium, destinate celor mai buni atleți din domeniul eSports, streamerilor profesioniști și gamerilor. Dacă vor să facă performanță, această categorie de gameri au nevoie de cele mai bune echipamente, de la un computer cu o configurație actuală, până la un scaun cu un design unic. Nu de alta, dar din câte se pare, un scaun incomod, care te stresează, s-ar putea să te distragă de la joc și să te facă mai ineficient.

În speranța de a realiza cel mai bun scaun de gaming, pe lângă oamenii de la Logitech, Herman Miller își va optimiza produsul pornind de la feedback-ul echipelor de eSports precum Complexity Gaming, TSM și NaVi. Dincolo de accentul pe ergonomie și confort al unui scaun futurist, va fi interesant ce mai iese din acest parteneriat.