Decizie finală pentru Fortnite: când apare sezonul 3 și ce are special

Decizie finală pentru Fortnite: când apare sezonul 3 și ce are special

Pentru Fortnite e în lucru sezonul 3 din capitolul 2. A fost amânat, încă o dată, dar acum avem o dată de lansare. Și, ei bine, măcar e destul de aproape.

Epic Games a anunțat oficial că sezonul 3 va fi lansat pe 11 iunie. E astfel amânat cu circa o săptămână. Acum, dezvoltatorul are sarcina dificilă de-a livra ceva la înălțimea așteptărilor. Mai ales după ce sezonul 2 s-a dovedit o unealtă foarte utilă de-a petrece timpul cât a durat izolarea.

Una dintre surprizele mai mari din acest sezon ar fi colaborarea Epic Games cu DC, ceea ce poate însemna că noul Fortnite va avea câteva personaje din benzile desenate.

Înainte de lansare, Epic Games le-a amintit jucătorilor să-și completeze Battle Pass ca să deblocheze noutăți pentru Brutus, TNTina, Meowscles, Skye, Midas și Maya. Compania a mai anunțat evenimentul The Device, va fi live pe 6 iunie.

Ce teme au fost până acum în Fortnite

În afară de primul sezon, toate celelalte au avut câte o temă. Astfel, sezonul 3 din capitolul 2 e foarte probabil să nu fie lipsit de așa ceva. Dezvoltatorul deja a trecut prin medieval, spațiu, supereroi, iarnă și chiar viitor. E foarte probabil ca acum să vorbim despre ceva acvatic, inclusiv cu animale din mediul acela. Și, da, de-o selecție nouă de arme.

Fortnite C2S3 ar putea avea o cupă mondială. În 2019, calificările au început în aprilie, în timpul sezonului 8, și s-au terminat în sezonul 9. Dacă va fi o cupă mondială și acum, te poți aștepta s-o vezi în sezonul 3, iar calificările să se termine în următorul sezon.

Una dintre imaginile care au ajuns online cu ce s-ar putea întâmpla în noul Fortnite arată personajul Meowscles pe jumătate în apă. Mai este și-un rechin sub un înnotător. Așa că tema acvatică ar putea deveni cu adevărat realitate. Oricum, pe 11 iunie e programată lansarea și vor fi dezvăluite toate noutățile.

Citește și:
Etichete: