Dacia pe care n-o poți cumpăra în România, dezvăluită. Ce are special?

Dacia pe care n-o poți cumpăra în România, dezvăluită. Ce are special?

Dacia are trei modele noi. Sunt o ediție specială prin care aniversează 20 de ani de când Renault a transformat compania într-un jucător important pe plan european. În cazul în care te întrebi când poți cumpăra o așa mașină, ei bine, nu poți. Cel puțin nu în România.

Renault, prin Dacia, a mai avut ediții speciale. Techroad, de exemplu, a fost una dintre cele primite bine. De data asta schimbă însă roșul pe albastru și sunt trei modele incluse: Duster, Sandero Stepway și Logan MCV Stepway. Fiecare dintre aceste modele vor avea numele completat cu SE Twenty (Special Edition Twenty).

Toate cele trei modele Dacia incluse în gama aniversară au la bază echiparea Comfort. Primesc în plus cameră pentru marșarier (Sandero Stepway și Logan MCV Stepway), dar și un sistem de camere multi-view și senzori de parcare pentru Duster.

Dacia Duster SE Twenty

Dacia Sandero Stepway SE Twenty

Dacia Logan MCV SE Twenty

Cum poți remarca aceste modele Dacia speciale

După cum poți vedea în imaginile din aceste articole, SE Twenty se remarcă printr-o nuanță albastră a caroseriei completată în interior de elemente albastre. Practic, e Techroad, dar cu altă culoare. Totodată, capacul de pe jantă este albastru, în jurul logo-ului Dacia.

Dacia Sandero Stepway Twenty va fi dotată cu un motor TCe 90, în timp ce Logan MCV Stepway Twenty au de ales între TCe 90 și diesel dCi 95. În cazul Duster, lista de motorizări disponibile include TCe 130 și diesel dCi 115. Modelul diesel e singurul cu tracțiune integrală.

Dacia Duster SE Twenty interior

Dacia SE Twenty

Chiar dacă aceste mașini nu vor fi disponibile în România, ai putea să le iei din afară, dacă chiar vrei. Altfel, modelele Dacia SE Twenty au prețuri aproximativ obișnuite. Un Sandero Stepway pornește de la 13.300 de euro, iar Duster SE Twenty de la circa 18.400 euro. Nu în ultimul rând, Dacia Logan MCV Stepway va avea un preț de pornire de aproape 15.100 euro. Dacă chiar ții să ai un astfel de model, ai putea lua orice mașină și s-o vopsești. Și, eventual, să alegi niște jante premium.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: Autoexpress