Imagini cu noua Dacia Logan 3, mașina pe care românii o așteaptă în 2020. Detaliile tehnice care ar putea să te surprindă FOTO

Imagini cu noua Dacia Logan 3, mașina pe care românii o așteaptă în 2020. Detaliile tehnice care ar putea să te surprindă FOTO

Dacia pregătește câteva surprize pentru anul 2020. Iar noul model Logan e una dintre ele. Hai să vezi la ce trebuie să te aștepți.

Pentru 2020, Dacia pregătește noi versiuni pentru modelele Sandero și Logan. Deocamdată, detaliile sunt ținute la secret și s-ar putea să existe câteva surprize. În cazul Sandero, noul model a fost surprins recent pe străzi în teste. 

Mulți susțin că era nevoie de o nouă versiune în cazul Sandero, una adaptată la noile tehnologii. Primul model a apărut în 2012, iar ultima actualizare a fost făcută în 2016. Era nevoie, așadar, de un pas înainte.

Dar surpriza ar putea veni, de fapt, de la noul model Logan. Logan 3 a fost, de asemenea, suprins pentru prima dată în teste, camuflat.

Cu ce ar putea să vină special Dacia Logan 3

Noul model Dacia Logan a fost scos la teste pe străzi, complet camuflat. Chiar și așa, îți poți da seama de câteva particularități. Are un design mai robust și s-ar putea să vină echipat cu faruri LED și mânere noi la portiere.

Cât despre tehnologiile de ultimă oră, s-ar putea ca acestea să nu fie chiar atât de spectaculoase. Poate în bord va fi integrat un display touchscreen, pentru ca modelul să țină pasul cu vremurile. În rest, nu prea se știe mare lucru.

Ce e surprinzător, însă, e că noul model va fi fabricat pe platforma CMF-B, cea pe care s-a făcut și noul Renault Clio. Și s-ar putea ca modelul să fie unul hibrid. Sau, mai bine zis, un sistem de propulsie micro-hibrid, pentru că, de fapt, greul va fi dus tot de motorul de 1.5 dCi.

Dacia tot amână momentul în care să treacă spre un model electric sau hibrid. Dacă se alege strategia pașilor mici, atunci noul Logan 3 ar putea fi măcar un hibrid, dacă nu un model 100% electric. Cum spuneau șefii Renault: tehnologie există, dar contează ca momentul ales să fie cel oportun.