Cum vrea Blue Air să te convingă să zbori în continuare cu avioanele lor, indiferent de restricții

Cum vrea Blue Air să te convingă să zbori în continuare cu avioanele lor, indiferent de restricții

Pandemia de coronavirus a adus pierderi uriașe pentru operatorii aerieni, inclusiv pentru Blue Air, dar a și dat peste cap planurile multora de vacanță. Acum, compania vrea să se asigure că vei continua totuși să zbori, indiferent de restricții.

Din cauza pandemiei, autoritățile au fost nevoite să ia măsuri drastice și a fost o perioadă în care granițele multor țări s-au închis. Nu înseamnă că pericolul a trecut, pentru că Europa a intrat deja în al doilea val al pandemiei și, practic, s-au luat cam aceleași măsuri.

Nu e indicat, așadar, să-ți cumperi bilete de avion în avans către diverse destinații pentru că nu știi niciodată dacă vei fi plasat în carantină sau ți se va cere izolarea obligatorie de 14 zile. În acest context, Blue Air caută să-și flexibilizeze politicile.

Nu-ți dă banii înapoi în caz că nu vrei să mai pleci, dar tot face ceva.

Blue Air, decizie adaptată pandemiei

Blue Air a anunțat că-ți oferă posibilitatea de a modifica gratuit datele de călătorie pentru rezervările făcute până la sfârșitul anului. Cu alte cuvinte, dacă aveai cumpărate bilete pentru luna decembrie și nu vrei să mai mergi, biletele rămân valabile pentru o altă dată de călătorie pe care ți-o poți stabili gratuit.

Opțiunea de modificare gratuită a datelor de călătorie pentru toate rezervările noi efectuate pe site-ul web al companiei e valabilă până la 31 decembrie 2020.

Operatorul susține că oferta este valabilă pentru toate zborurile și destinațiile Blue Air până la sfârșitul Orarului de Vara 2021, pentru toate rezervările noi efectuate până la 31.12.2020. Toți clienții Blue Air care doresc să beneficieze de această opțiune vor putea schimbă zborul lor sau al însoțitorilor lor direct din secțiunea „Rezervările mele” de pe www.flyblueair.com.

În cazul în care planurile clienților se schimbă, datele de călătorie pot fi modificate gratuit, călătorii plătind doar diferența de tarif, acolo unde este cazul.  Modificarea se poate efectua cu până la 4 ore înainte de plecare. Zborurile cu aeronavele Blue Air se desfășoară în deplină siguranță epidemiologică, pentru că transportatorul aerian a luat toate măsurile de siguranță sanitară atât la bord, cât și în timpul operațiunilor de îmbarcare și debarcare, mai arată Blue Air.