Cum proiectezi un scuter subacvatic? Totul începe cu o dronă

Cum proiectezi un scuter subacvatic? Totul începe cu o dronă

Una dintre cele mai bune părți ale lumii moderne este modul în care tehnologia odată futuristă este acum disponibilă pentru aproape oricine. De exemplu, acest scuter subacvatic.

Deși pare genul de lucru pe care nu l-ai vedea în afara unui film de spionaj, acum există echipamente precum Geneinno S2 pe care le poți cumpăra, pur și simplu.

Geneinno S2 este un scuter subacvatic suficient de mic pentru a se potrivi în rucsac, are o baterie suficient de mică pentru a putea fi transportat într-un avion și te poate ține în mișcare în apă până la 45 de minute.

Cum proiectezi un scuter ca să meargă sub apă?

Geneinno a fost fondată în 2013 cu scopul de a îmbunătăți experiența de scufundare pentru profesioniști, a spus dr. Wang Shengwei, directorul tehnic al companiei.

Geneinno a avut un anumit succes cu acest lucru, dar a observat ceva într-o zi: cineva a sărit într-o piscină cu una dintre dronele lor, a apucat-o și a folosit-o pentru a înota.

scuter drona

Ca atunci când Newton a văzut mărul căzând, s-a născut o idee. Au început să proiecteze scuterul subacvatic S1. Dar, desigur, acest lucru nu a fost lipsit de provocări.

Dr. Wang a explicat că unul dintre cele mai mari obstacole pe care au trebuit să le depășească a fost puterea, atât din partea bateriei, cât și a motorului.

Cheia pentru Geneinno a fost găsirea echilibrului perfect între dimensiunea și viteza vehiculului. Trebuia să fie suficient de puternic pentru a trage pe cineva, dar suficient de mic pentru a putea fi transportat.

Trecerea de la Geneinno S1 la Geneinno S2

Scuterul subacvatic original – S1 – a urmat același model ca drona companiei, Geneinno vizând scafandri și alți profesioniști din domeniul marin.

scuter drona

Dar a văzut rapid potențialul pe piața mai largă și a decis să construiască un produs mai potrivit pentru consumator.

Unul dintre aspectele mari se învârtea în jurul entuziasmului. S1 a fost conceput pentru a muta scafandrii încet în jurul unui peisaj, în timp ce S2 trebuia să fie mai distractiv. Acest lucru a însemnat, așa cum a spus dr. Wang, creșterea eficienței motorului.

O altă schimbare în acest sens a fost deconectarea bateriei amovibile din S1 și utilizarea uneia încorporate în S2. Acest lucru, combinat cu un element Bluetooth care permite controlul scuterului subacvatic de departe, l-a făcut mult mai potrivit pentru copii și familii.

scuter drona

Dr. Wang a rezumat evoluția ca o schimbare de proiectare a sistemului, structurii și formei – toate concentrându-se pe a face S2 ideal pentru a fi utilizat pentru consumatorul general.

Compania planifică o altă ediție a modelului S2, deoarece piața de utilizare în piscine și pentru utilizatorii ocazionali are încă un potențial de creștere ridicat.

În afară de aceasta, compania se concentrează pe încercarea de a satisface nevoile a două grupuri de utilizatori foarte diferite: cei care caută un kit distractiv și profesioniștii care caută echipamente de înaltă calitate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: