Cum plătești amenzi, taxe și impozite fără să ieși din casă. Anunțul a venit de la CEC Bank

Cum plătești amenzi, taxe și impozite fără să ieși din casă. Anunțul a venit de la CEC Bank

CEC Bank te lasă să plătești acum amenzi, taxe și impozite direct din aplicația bancară, fără să fii nevoit să ieși din casă.

Banca a anunțat că va avea o serie noi de opțiuni pentru clienții săi care folosesc aplicația Mobile Banking. Astfel, aceștia vor avea acces direct la situația taxelor, impozitelor şi a amenzilor pe care le datorează autorităţilor și permite achitarea imediată a acestora, fără comisioane. Acest lucru va fi posibil, datorită integrării cu Ghișeul.ro.

„CEC Bank a demarat încă de anul trecut mai multe iniţiative de digitalizare – precum lansarea plăţilor de pe mobil, deschiderea online a conturilor – şi avem convingerea că internetul de pe mobil este unul din canale care ne vor permite să atragem noi clienţi şi să contribuim astfel la creşterea incluziunii financiare în România”, a declarat Bogdan Neacşu, preşedinte – director general al băncii.

Potrivit acestuia,  numărul de utilizatori ai CEC Mobile Banking a crescut semnificativ în anul 2019, cu aproximativ 95%. Tot anul trecut, circa 60% din volumele de tranzacţii ale clienţilor CEC Bank au fost iniţiate prin canalele alternative – Internet Banking şi Mobile Banking.

CEC Bank te lasă să plătești amenzi și taxe direct din aplicație

Pentru a putea beneficia de noua funcționalitate pusă la dispoziție de bancă, utilizatorii trebuie să-și actualizeze aplicația CEC Mobile Banking, atât cei care folosesc telefon cu Android, cât și cei cu iOS.

„Clienţii CEC Bank aveau încă de anul trecut posibilitatea de a plăţi online taxele, impozitele sau amenzile, prin aplicaţia Mobile Banking, prin selectarea şi completarea detaliilor de plată (tipul de impozit, instituţia beneficiară, suma datorată). După integrarea cu ghiseul.ro, taxele şi impozitele locale – precum cele pentru terenuri şi clădiri, cele auto, dar şi amenzile se pot plăţi cu un simplu click, sumele datorate la nivel individual fiind afişate direct, sub formă de listă. Nu se percep comisioane pentru plăţile de taxe, impozite şi amenzi prin acest sistem”, precizează banca.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: news.ro