Costumul care te va ajuta să te menții în siguranță când vei avea voie să ieși în oraș

Costumul care te va ajuta să te menții în siguranță când vei avea voie să ieși în oraș
Sursa foto: Production club

Chiar dacă restricțiile nu vor mai fi la fel de stricte pe viitor, riscul să contractezi virusul va continua să existe și atunci, iar acest costum te-ar putea ajuta când ieși în oraș.

Designerii au creat costumul care te va proteja de virus atunci când vei ieși din casă. Arată ca un soi de costum spațial și este special conceput pentru a-ți permite să mergi în club sau bar, respectând toate regulile de distanțare socială. Costumul a primit denumirea de Micrashell Futuresuit și constă într-un înveliș etanș și o cască cu sistem de filtrare care să nu permită pătrunderea virusului. Sistemul de filtrare folosește filtre N95 care ține eficient particulele care pot conține virusul.

Partea și mai interesantă e că nu trebuie să-l dai jos în cazul în care vrei să bei sau să fumezi. Acest costum are încorporat un sistem de vaping și unul prin care poți consuma băuturi, dar are și difuzoare și un încărcător pentru telefonul mobil.

În cazul petrecerilor care durează mai mult, creatorii constumului spun că recipientele pentru băuturi ar putea fi alimentate cu o masă lichidă.

Acest costum va fi util pentru a te asigura că nu te infectezi când ieși în oraș

Pentru a fi sigur că băutura nu este contaminată, aceasta rămâne înăuntrul unei canistre special concepute pentru a nu expune lichidul la agenți externi.

„Cu toată lumea din industria noastră concentrată pe dezvoltarea de soluții virtuale, am decis să ne concentrăm pe ceva mai emoțional, fizic și inerent uman, astfel încât industria, în ansamblu, să poată avea o șansă mai mare de a se recupera prompt”, spune Migue Risueño, head of inventions în cadrul Production Club, studioul care a creat acest costum.

Vine și cu o funcționalitate de care nu ai tocmai nevoie, dar care ar arăta interesantă în club. Costumul este echipat cu lumini LED a căror culoare poate fi schimbată și controlată de utilizator din telefon.

Sursa: Mirror