Conspirațiile cu Bill Gates, vaccinuri și 5G, ”din gura” Mitropoliei: ce se întâmplă la Chișinău

Conspirațiile cu Bill Gates, vaccinuri și 5G, ”din gura” Mitropoliei: ce se întâmplă la Chișinău

Până la momentul de față, conspirațiile nu au fost asociate cu autorități importante dintr-o țară. Sinodul Mitropoliei din Moldova a decis însă să remedieze situația.

Fără nicio glumă și pe un ton cât se poate de serios, toate conspirațiile absurde sau foarte absurde de care ai auzit în ultimele luni au ieșit printr-un comunicat oficial ”din gura” Sinodului Mitropoliei din Republica Moldova. Comunicatul care a început să circule pe internet a fost aprobat de liderii bisericii ortodoxe de peste Prut. Nu lipsește nimic din acel document, de la Bill Gates și 5G, până la vaccinuri și microcipuri. Pentru a completa peisajul religios există și câteva referințe la sistemul antihristic.

Sinodul Mitropoliei din Republica Moldova a adoptat marți o declarație prin care cere guvernului să nu introducă obligativitatea vaccinării împotriva Covid-19, atunci când va exista un astfel de vaccin. Printre motivele invocate pentru această pretenție, la modul cel mai serios, se numără conspirații care vizează microciparea populației globului, o acțiune coordonată de Bill Gates cu scopul de a controla oamenii de la distanță. Pornind de la această premisă, într-o scrisoare adresată guvernului Rep. Moldova, se precizează că ”sistemul antihristic mondialist dorește să introducă în corpurile oamenilor microcipuri cu ajutorul cărora să-i poată controla, prin intermediul tehnologiei 5G”.

Pentru că această pretenție din partea bisericii nu putea să vină ca o rugăciune normală, există și câteva amenințări pe un ton cât se poate de agresiv. Acestea din urmă sunt consecințe de care vor avea partea oficialii din guvern dacă nu respectă doleanțele capilor bisericești. Mai precis, demnitarii au fost amenințați cu excluderea din rugăciunile preoților, dacă nu revin asupra restricțiilor legate de desfășurarea slujbelor religoase.

”Este obligatoriu de a enunța și ideea că vaccinarea reprezintă și un pericol de microcipare sau introducere în organismul uman a altor dispozitive străine lui. Opinia publică din multe state europene, protestează contra obligativității vaccinurilor, mai ales a vaccinului contra COVID-19, deoarece le consideră o cale prin care sistemul antihristic mondialist dorește să introducă în corpurile oamenilor microcipuri cu ajutorul cărora să-i poată controla, prin intermediul tehnologiei 5G. (…)

În documentul disponibil la această adresă, accentul se pune pe ipoteticul rol al lui Bill Gates în ceea ce privește pandemia. Fondatorul Microsoft este considerat principalul responsabil pentru crearea tehnologiei de microcipare a populației, prin intermediul unui vaccin care să introducă în trup nanoparticule. Din câte se pare, acestea reacționează la undele transmise de tehnologia 5G și permit sistemului să îl controleze pe om de la distanță”, se arată în document.

În opinia liderilor bisericești de la Chișinău, tehnologia 5G în combinație cu anumite vaccinuri administrate în China și Italia s-au aflat la baza acestui virus cu consecințe globale. Lista completă a pretențiilor emise de Biserica Ortodoxă din Republica Moldova o găsești mai jos.

1. Vaccinarea populației (anti-COVID-19, etc), precum și orice intervenție medicală să fie efectuată pe principii benevole, doar cu consimțământul și informarea corectă a pacientului (inclusiv și transparența componenței vaccinului și a posibilelor efecte adverse), cu respectarea prevederilor Convenției pentru protecţia drepturilor omului şi a demnităţii fiinţei umane în ceea ce priveşte aplicaţiile biologiei şi ale medicinei, de altfel, ratificată de către Republica Moldova.

2. Asigurarea tuturor drepturilor fundamentale ale oamenilor care ar refuza vaccinarea obligatorie, exceptând eventualele discriminări și\sau restricționări.

3. Asigurarea dreptului omului de a nu i se introduce/implanta orice dispozitiv/cip străin corpului uman, luând în considerație informația prezentată de către oamenii de știință despre pericolul acestora, precum și îngrijorarea întemeiată pe baza Apocalipsei Sfântului Ioan Teologul și a proorociilor Sfinților Părinți.

Citește și: