Ce se întâmplă pe platourile Mission: Impossible 7, unul dintre cele mai așteptate filme

Ce se întâmplă pe platourile Mission: Impossible 7, unul dintre cele mai așteptate filme

Filmările desfășurate pentru o secvență de acțiune la o carieră dezafectată din Oxfordshire au luat o turnură demnă de film.

Astfel, producția pentru „Mission: Impossible 7” a fost oprită din cauza unei motociclete care a explodat. Haosul a început atunci când unul din vehiculele cascadorilor a luat foc după un salt pe rampă. Actorul principal, Tom Cruise, filma în acest timp cu o parașută pe un câmp din apropiere.

„Acrobația aceasta era o provocare majoră când vine vorba de a fi pusă în practică și a costat o avere. Să nu mai vorbim de săptămâni și săptămâni de construcție. Iar când a venit ziua cea mare, totul a mers îngrozitor de rău”, afirmă un martor de la filmări.

Ideea scenei era ca acrobatul să aterizeze pe niște perne uriașe de carton pentru a amortiza lovitura, în timp ce motocicleta s-ar fi prăbușit în siguranță la sol la câțiva metri distanță.

Din păcate, calculele au fost greșite.

Căldura și frecarea pneurilor atunci când motocicleta s-a prăbușit au făcut ca umplutura de carton să se aprindă și să izbucnească în flăcări. Fumul a fost atât de gros încât au trebuit să închidă un aeroport din apropiere, explică un comunicat bang showbiz.

„Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar este o catastrofă totală, ca să nu mai vorbim de extrem de scump pentru toți cei implicați. Tom e foarte frustrat. Nimeni nu vrea mai multe întârzieri”.

Oxfordshire Fire Service a trimis mai multe motoare și echipaje de pompieri marți seara (11.08.20), cărora li s-au alăturat ambulanțele. Cascadoria fusese planificată de șase săptămâni, dar setul a fost închis temporar, în timp ce șefii constată ce s-a întâmplat.

Incendiul este cel mai recent eșec al filmului de acțiune, care a fost deja amânat până în noiembrie 2021. „Mission: Impossible 7” a fost printre primele filme afectate de pandemia coronavirus, întrucât autoritățile italiene și-au închis setul din Veneția.

Cei care lucrau acolo la film au fost forțați de împrejurări să revină în Regatul Unit. Producția a fost reluată cu o „bulă” specială pentru distribuție și echipa de filmări. Bula a fost construită în apropierea setului pentru a minimiza riscul ca cineva să contracteze virusul și să îl răspândească întregii echipe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: