Ce preț are Renault Zoe, mașina care te poate face să uiți de Dacia electrică

Ce preț are Renault Zoe, mașina care te poate face să uiți de Dacia electrică

Oficial, Renault a spus că o Dacia electrică nu va fi lansată anul acesta. Dar ai modelul Zoe, vândut sub marca francezilor. Acum are și prețurile pentru România.

Prima versiune Renault Zoe s-a bucurat de-o oarecare popularitate în România, mai ales și printr-un parteneriat al Uber pentru mașini electrice. Noul model nu e radical diferit, ci doar arată mai bine. Cât despre preț, mașina nu-i ieftină.

Noul Renault Zoe e construit pe aceeași platformă și are aproximativ aceleași componente, dar motorul e nou, asemenea și bateria. Puterea vine de la un motor de 100 kW (135 CP). Cât despre autonomie, e de aproape 400 kilometri și e mai mare (52 kWh).

Cât costă Renault Zoe în România?

renault zoe preturi

Până vine o Dacia electrică construită pe un model ca Zoe, și dacă ai suficienți bani, ar trebui să te intereseze și acest model Renault. Clienții din Romania pot opta între trei niveluri de echipare (Life, Zen și Intens) și două motoare (R110 și R135).

Dotările pe care le oferă în echipare standard sunt ecranul de 10 inci, Easy Link, adică un sistem multimedia, E-Shifter cu modul B (maneta de schimbare a modurilor), frâna de parcare automată cu funcția Auto Hold, cardul de pornire cu funcție de tip hands free și farurile Full LED și luminile de zi LED.

Denumirile echipărilor sunt acestea: Life, Zen și Intens. Cel mai ieftin model Life e cel cu motor de 110 CP, iar prețul cu tot cu TVA ajunge la un pic peste 30.000 de euro. În fine, cel mai scump model este Intens cu un preț de aproape 33.250 euro. Pentru un așa automobil, că e de la Renault sau alți producători, poți lua în calcul programul Rabla.

Ministrul Mediului a spus că, pentru Rabla Plus, în 2020, Guvernul își propune să aibă același buget, dar cu mai multe vouchere. Valoarea per tichet ar fi de 10.000 euro. Astfel, cel mai scump Zoe ar fi 23.250 euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Profit.ro