20 mart. 2020 | 14:45

Ce face Vodafone ca să țină România conectată la internet în această perioadă

ACTUALITATE
Ce face Vodafone ca să țină România conectată la internet în această perioadă

Vodafone e al doilea operator, ca număr de clienți, și controlează și operațiunile UPC. Astfel, pentru servicii fixe și mobile, operatorul susține că e pregătit să țină românii conectați. A detaliat măsurile.

Vodafone susține că este bine poziționată pentru a susține o creștere a traficului în rețea. Totodată, va extinde cât mai mult posibil capacitatea rețelei pentru a gestiona cererea în creștere. De asemenea, va lua toate măsurile pentru a se asigura că orice posibilă congestie din rețea nu va avea un impact negativ asupra misiunii critice și a altor comunicații esențiale în această perioadă.

În categoria comunicațiilor esențiale intră și accesul telefonic și digital la sănătate și educație sau capacitatea oamenilor de a lucra de acasă. În contextul actual în care atât de mulți oameni lucrează de acasă și educația s-a mutat în mediul online, este important ca toți clienții să înțeleagă că utilizarea serviciilor de comunicații într-o manieră responsabilă va permite tuturor să beneficieze de servicii de comunicații de bună calitate.

În plus, Vodafone a anunțat oferte adaptate, care să vină în sprijinul clienților prin facilitarea comunicării cu familia și prietenii. Astfel, toți clienții, abonați sau utilizatori de servicii preplătite, beneficiază de apeluri nelimitate gratuite către România din Franța, Italia, Spania, Germania și Marea Britanie până la 31 martie.

Operatorul a introdus pentru clienții săi un bonus gratuit cu 300 de minute internaționale către rețele mobile și fixe pentru apelurile către Italia, Spania, Germania, Franța, Marea Britanie și Austria. E un bonus valabil 28 de zile pentru utilizatorii prepaid și 30 de zile pentru clienții cu abonamente. Bonusul poate fi activat în My Vodafone sau la *100#, International.

Servicii online Vodafone pentru factură și reîncărcare

Pentru clienții companii, Vodafone oferă mai multe opțiuni, în funcție de nevoile afacerii lor: 300 de minute internaționale gratuite în rețele mobile și fixe către Italia, Spania, Germania, Franța, Marea Britanie, Austria și toate țările din Spațiul Economic European până la 31 martie. În plus, clienții business pot activa o opțiune suplimentară de voce sau date naționale nelimitate sau 600 de minute internaționale gratuite în cadrul Spațiului Economic European, până la 15 aprilie.

Desigur, clienții sunt încurajați să evite deplasările în magazine. Mai degrabă ar putea folosi serviciile online – vizualizare factură sau plată factură. Utilizatorii de cartele prepaid le pot reîncărca în aplicația MyVodafone sau online.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele