Care este aplicația pe care o folosesc toți intelectualii și de ce

Care este aplicația pe care o folosesc toți intelectualii și de ce

Fă cunoștință cu Blinkist, aplicația pe care o folosesc toți intelectualii. Blinkist este o aplicație folosită de cei mai buni gânditori din întreaga lume și de cei cărora le place să învețe.

În tinerețe, Abraham Lincoln stătea treaz ore în șir în fiecare seară citind – a jucat un rol major, devenind un revoluționar, un gânditor de top și unul dintre cei mai importanți președinți ai Americii. În zilele noastre, nu mai trebuie să ardem uleiul în lampă ca să rămânem la curent cu lecturile. Datorită aplicației Blinkist, putem să trecem printr-o mulțime de cărți.

La Blinkist, se adună informațiile cheie din cărțile de non-ficțiune în lecturi și înregistrări de 15 minute. Există peste 3.500 de titluri în 27 de categorii unice, consolidând aplicația ca destinație ideală pentru cei care sunt pasionați de citit.

Profesorul, intelectualul și fondatorul Sarah Schupp este un mare fan al Blinkist. Iată de ce este o mare susținătoare a aplicației: „Folosesc Blinkist când sunt între întâlniri și nu pot realiza o sarcină mare, dar cel puțin pot fi productiv”.

Blinkist te încurajează să citești mai multe cărți de non-ficțiune


Chiar și Tim Cook, CEO-ul Apple, a trecut recent prin biroul Blinkist pentru a arunca o privire asupra hype-ului și pentru a verifica modul în care funcționează startup-ul premiat.

La început, co-fondatorii Blinkist doreau cu toții o modalitate de a citi mai multe cărți, așa că au găsit o modalitate de a face acest lucru posibil. Astăzi, peste 15 milioane de oameni își extind orizonturile cu Blinkist, iar aplicația a fost numită lider global în învățare și educație de Națiunile Unite.

„Aplicația conține rezumate scrise inteligent, numite clipiri, în care cărțile sunt împărțite în principalele lor argumente”, scrie New York Times. Peste 15 milioane de oameni își extind orizonturile cu Blinkist, mii de vânători de cunoștințe descărcând aplicația în fiecare zi. Deși „intelectual” este un termen care se aplica doar pentru câțiva academicieni, deoarece internetul a pus la dispoziție informații ușor disponibile, acum a ajuns să însemne oricine este curios despre lumea din jur.

Blinkist îți permite astfel să accesezi cu ușurință idei de încredere din cele mai bine vândute non-ficțiuni în câteva minute.

Citește și: