Anunțul ING Bank pentru toți clienții. Trebuie să ai așa ceva pe telefon

Anunțul ING Bank pentru toți clienții. Trebuie să ai așa ceva pe telefon

ING Bank a transmis o informare către clienții care îi folosesc serviciile. Banca a rezolvat o problemă pe care puteai s-o întâmpini când foloseai aplicația Home’Bank.

În urmă cu câteva săptămâni, ING Bank a lansat o nouă versiune de Home’Bank. E prima făcută de angajați care au lucrat mai ales de la distanță. Designul e mai intuitiv, dar opțiunile pe care le apreciai sunt tot acolo.

Recent, ING Bank a transmis că a rezolvat și-o problemă destul de enervantă.

„Suntem nerăbdători să trimitem update-ul acesta către telefonul tău, așa că îți zicem pe scurt la ce am mai lucrat:
· Știi cum uneori se încărca aplicația, dar nu apăreau din prima conturile? Am rezolvat-o!
· Am identificat și îndreptat niște probleme care făceau aplicația să se închidă brusc.
· Am uns scroll-ul cu ulei de cea mai buna calitate – acum poate aluneca până la finalul paginii.”
ING Bank cu privire la versiunea 4.0.9 a aplicației Home’Bank

Cum să folosești aplicația ING ca să economisești bani

Pe 24 aprilie, ING Bank a anunțat introducerea unei opțiuni, în premieră, pentru clienții care plătesc cu cardul. Premiera e pentru sistemul bancar, pentru că e deja cunoscută în mediul fintech, prin servicii ca Revolut.

Propunerea băncii – denumită Round Up – e ca astfel să economisești direct în contul de economii. Serviciul poate fi activat sau dezactivat din secțiunea alocată contului de economii. Odată activat, suma în lei plătită cu cardul de debit, cu telefonul mobil la un POS sau online, va fi rotunjită până la următorul multiplu de 5. De exemplu: dacă plătești 22 de lei, suma e rotunjită la 25 de lei, iar 3 lei se duc în economii.

Pentru multiplicatorul x5 și x10 se poate seta o limită lunară în aplicația ING Home’Bank. În cazul în care nu există bani în contul curent, suma nu va fi debitată, astfel încât clientul să nu rămână cu un deficit. Mai mult, clienții primesc o dobândă de 1% pe an pentru economiile lor. Totodată, costurile implicate de contul de economii sau de tranzacții sunt 0.

Citește și:
Etichete: