Anunțul CEC Bank pentru 400.000 de români: ce se întâmplă cu pensiile

Anunțul CEC Bank pentru 400.000 de români: ce se întâmplă cu pensiile

Pentru sute de mii de români care își așteaptă pensiile, CEC Bank are un anunț important. Banca a spus că vrea să grăbească procesul de livrare a banilor. Decizia vine atât în contextul stării de urgență, cât și a apropierii Paștelui.

Ce vrea CEC Bank acum e să grăbească procesul de livrare a pensiilor pentru cei peste 400.000 de clienți. Banca susține că va demara transferul către conturile clienţilor imediat după încasarea sumelor aferente pensiilor de la Casele Judeţene de Pensii.

„Vom asigura un nivel ridicat al disponibilităţii reţelei teritoriale, inclusiv un număr de 250 unităţi din mediul urban mic şi rural care vor fi operaţionale în perioada 8-14 aprilie, astfel încât cei peste 400.000 de clienţi care îşi încasează pensiile prin CEC Bank să poată avea acces la disponibilităţi în numerar.”
Bogdan Neacşu, preşedinte şi director general al CEC Bank, citat de Ziarul Financiar

Prioritate pentru pensionari în sucursalele CEC Bank

Banca a mai transmis că, în această perioadă, la nivelul întregii reţele de unităţi teritoriale, clienţii în vârstă de peste 60 de ani vor avea prioritate. Aceasta se va reflecta atât în procesele de realizare aa operaţiunilor bancare la ghişee şi la bancomate. Intervalul în care pot beneficia de prioritate este 11 – 13.

Dincolo de cei peste 400.000 de clienți care se bazează pe CEC Bank pentru pensii, banca este prezentă în 781 de localități – peste 60% în mediul rural.

Pentru alți clienți, cei noi, CEC Bank are și un program prin care îți faci cont online și primești cardul acasă.

Banca promite acces, prin mobile banking, la conturi și situația din ele, transferuri gratuite și instant între conturile tale, plăți în lei și valută și plăți către Trezoreria Statului și plăți de taxe și impozite. Totodată, ai și opțiunea de-a plăti facturi la utilități prin scanarea codului de bare. Banca susține că are un comision cu 60% mai mic decât la ghișeu când vine vorba de tranzacții interbancare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: