Animalele gigantice care au cucerit orașul sunt doza de fantastic de care aveai nevoie

Animalele gigantice care au cucerit orașul sunt doza de fantastic de care aveai nevoie
Sursa foto: Vadim Solovyov

Aceste imagini de pe străzile din Sankt Petersburg au și animale, însă nu așa cum te-ai aștepta să le vezi în mod obișnuit pe stradă.

Artistul rus Vadim Solovyov vine cu o serie de imagini cel puțin interesante, în care mai multe animale se găsesc în ipostaze care mai de care mai ciudate pe străzile din Sankt Petersburg. Partea și mai interesantă e că acestea sunt uriașe, de multe ori chiar și cât blocurile de înalte.

„Animalele uriașe (sunt) doar una dintre trăsăturile acestei lumi. Originea lor, istoria lumii însăși poate fi găsită în fragmentele din textele de sub postări. Multe postări există în contextul evenimentelor reale din orașul și țara mea. Prin munca mea, transmit adesea într-un mod voalat (și uneori ciudat) și important pentru mine probleme ale societății (atitudine față de animale, politică, defecte sociale). Dar asta, desigur, nu exclude faptul că unele lucrări sunt un „joc vizual” ironic, fără semnificații adânci”, spune artistul despre munca sa.

Cele mai neobișnuite imagini cu animale, pe străzile din Sankt Petersburg

Prin imagni, Vadim Solovyov își imaginează animale uriașe care invadează orașul. Uneori, acestea sunt puse chiar în ipostaze umane: de exemplu, leneșul din spatele unei tejghele a unui magazin. În imaginile sale se găsesc și alte animale care n-ar avea ce să caute într-un oraș în mod obișnuit.

Acesta spune că a început seria de imagini ca pe o modalitate de a explora evenimentele ciudate care se desfășoară în viața sa reală. Spune că apreciază componentele vizuale și textuale ale muncii sale, în egală măsură. Pentru a vedea și alte opere ale artistului, poți merge pe contul său oficiale de Instagram, pe care îl poți accesa de aici. Pentru fiecare imagine, Solovyov are și o descriere care să te introducă mai bine în povestea pe care și-a imaginat-o atunci când a creat fiecare operă.

Vadim Solovyov
imagini animale
Vadim Solovyov
imagini animale
Vadim Solovyov
imagini animale
Vadim Solovyov
Vadim Solovyov

Vadim Solovyov

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: