Actrița Ana Ularu, într-o nouă producție Netflix: Europa ireală și uimitoare din 2074

Netflix a dezvăluit o nouă serie specială: Europa peste cinci decenii. Totul e o distopie, s-a revenit la triburi, iar actrița Ana Ularu va fi în distribuție.

Triburile Europei e, în esență, o aventură SF uimitoare și palpitantă în Europa anului 2074. Serialul original Netflix e produs în Europa, are 6 episoade și se lansează pe 19 februarie. Producția e semnată W&B Television cu producătorii executivi sunt Quirin Berg, Max Wiedemann și Maximilian Vetter.

În 2074, Europa așa cum o cunoaștem nu mai există. La 45 de ani după o catastrofă misterioasă, vechile națiuni au dispărut. Continentul este divizat în mici state și microstate în care triburi diferite luptă pentru dominanță.

Seria originală Netflix în șase părți creată de Philip Koch se lansează pe 19 februarie pe Netflix. Ce știm deocamdată e că trei frați din tribul Origines se află în centrul acestei povești fantastice. Ei sunt separați și de acum fiecare trebuie să lupte pentru propria supraviețuire, pentru libertate și pentru familiile lor.

Ce să vezi pe Netflix până apare Triburile Europei

triburi-netflix-serie

triburi-netflix-serie

Cât aștepți această producție, poți pune pe listă filme românești disponibile pe Netflix.

Lista aceasta acoperă peste 20 de ani de cinematografie românească. Ai titluri de la cele mai noi, cum e Miami Bici, până la producții memorabile ca Moartea domnului Lăzărescu. În orice caz, sunt trei pe care îți recomand să nu le ratezi: 6.9 pe scara Richter, Un pas în urma serafimilor și Afacerea Est. Cel din urmă te va ajuta să pui un pic în perspectivă modul în care est-europenii, ca românii, bulgarii, moldovenii și nu numai, se descurcă în situații de criză.

Iar o producție specială, de neratat acum, e 6.9 pe scara Richter. Pe scurt, din descrierea filmului românesc disponibil acum pe Netflix: nu-i erau de ajuns o soție deprimată, un rol complicat la teatru și o obsesie legată de cutremure. Acum îl mai are pe cap și pe tatăl său înstrăinat, sosit fără veste.

Regizat de: Nae Caranfil

Scenariu de: Nae Caranfil

Cu: Laurențiu Bănescu, Maria Obretin, Teodor Corban

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: