Acești pantofi sunt proiectați cu materiale high-tech, ca să-ți protejeze picioarele

Acești pantofi sunt proiectați cu materiale high-tech, ca să-ți protejeze picioarele

Când vine vorba de încălțăminte, există o mulțime de opțiuni care îți păstrează picioarele în siguranță. Din păcate, cele mai multe dintre aceste opțiuni nu arată foarte bine.

Stilul nu ar trebui să fie o preocupare când ai un loc de muncă unde picioarele îți sunt expuse riscului. Dar, odată terminată ziua de muncă, nimeni nu vrea să meargă în oraș, într-o pereche de cizme de oțel transpirate.

Nu mai trebuie să alegi între stil și confort cu Indestructible Shoes. Compania folosește materiale high-tech, ultra-puternice pentru confecționarea adidașilor, pentru a-ți oferi confort, siguranță și durabilitate.

Ce are special o pereche rezistentă la (aproape) orice

Fiecare pereche de adidași are vârfuri de oțel, tălpi antiderapante, tehnologie de absorbție a șocurilor, călcâi anti-puncție și izolare la șoc electric, printre alte caracteristici. Dar, în ciuda siguranței și durabilității lor, încălțămintea indestructibilă rămâne ultra-ușoară. Așa că, după terminarea zilei de muncă, le poți purta direct de la locul de muncă până oriunde vrei să mergi.

Indestructible Shoes sunt perfecți pentru oricine lucrează în construcții sau meserii de genul acesta. Aceștia sunt, de asemenea, ideali pentru oricine din industria medicală care lucrează cu echipamente medicale grele, ofițeri de securitate sau de aplicare a legii, lucrători de servicii alimentare, instructori de fitness sau chiar pentru cei care întreprind un proiect de renovare a casei.

Galaxy Black

Modelul Galaxy Black arată ca niște adidași normali, doar că au o mulțime de caracteristici de siguranță pe care le găsești, de obicei, doar la pantofii speciali de lucru. Adidașii Galaxy Black sunt, de asemenea, extrem de confortabili și vă păstrează picioarele în siguranță toată ziua. Tălpile flexibile, cu arcuri, sunt rezistente la perforare și sunt proiectate special cu o prindere antiderapantă pentru stabilitate maximă. Arcadele 3D avansate oferă sprijinul de care aveți nevoie, în timp ce vârfurile din oțel vă feresc degetele de răni.

Xciter Black

Designul îndrăzneț al acestor Xciter Black ascunde o construcție rezistentă și dură. Construcția de oțel a încălțămintei și tălpile anti-alunecare oferă protecție și prindere, în timp ce fluturașul de umiditate din interior păstrează picioarele uscate. Talpa are suport pentru arcul 3D și căptușeală suplimentară în cupa călcâiului, în timp ce talpa Xciter are un sistem revoluționar de suspensie care absoarbe șocurile.

Ryder Black

Ryder Black este probabil cel mai popular design al Indestructible Shoes. Ca și pantofii precedenți, și Ryder-ii sunt fabricați dintr-un material care îi permite piciorului să “respire” și nu păstrează umiditatea. De asemenea, are o talpă captusită pentru amortizare, împreună cu o talpă flexibilă, rezistentă la perforare, fără alunecare, realizată din Kevlar de calitate militară.