4 filme care îți amintesc ce frumoasă e Italia: cum le vezi pe TIFF Unlimited

4 filme care îți amintesc ce frumoasă e Italia: cum le vezi pe TIFF Unlimited

Italia e blocată, pandemia a acoperit globul, dar dacă stai acasă în perioada asta nu trebuie să disperi. Ai Netflix, HBO Go, iar TIFF Unlimited pune la bătaie câteva titluri excelente. Da, dolce far niente direct din sufragerie.

TIFF Unlimited e platforma de video on demand pe care găsești filme de festival, dar și filme care îți pot face ziua mai bună. Uneori sunt aceleași. Alteori poți da peste titluri de care nu știai și te pot impresiona. Noii abonați beneficiază de-o perioadă de 14 zile de trial. Apoi, costul pe lună e de 5 euro. Sau pe an: 65 de euro. Platforma promite titluri premiate în marile festivaluri internaționale sau trecute prin TIFF și grupaje de comedii sau documentare.

4 filme de văzut pe TIFF Unlimited ca să nu uiți ce frumoasă e Italia

La Grande belleza, r. Paolo Sorrentino
Un fascinant tur de forță cu Toni Servillo în rolul lui Jep Gambardella, regele autoproclamat al lumii mondene din Roma, ajuns la 65 de ani, care își rememorează tinerețea plină de pasiuni – prilej pentru o meditație fascinantă asupra naturii umane.
Oscar pentru Cel mai bun film străin

Youth, r. Paolo Sorrentino
Doi prieteni trecuți de anii tinereții – Michael Caine și Harvey Keitel – se redescoperă într-o vacanță în Munții Alpi și-și pun la încercare convingerile despre viață, familie, pasiuni. Cu Mădălina Ghenea.
Competiție Cannes, nominalizat la Oscar pentru Cel mai bun cântec original

Perfetti Sconosciutti, r. Paolo Genovese
Șapte prieteni inventează un joc îndrăzneț: să-și pună telefoanele pe masă și să-și arate unul altuia mesajele, email-urile și apelurile pe care le primesc. Vor mai rămâne prieteni după această cină?
Hit de box office în Italia

La pazza gioia, r. Paolo Virzì
O comedie neconvențională despre două femei complet diferite care se împrietenesc în timp ce sunt internate la ospiciu. Amândouă pornesc într-o amuzantă și emoționantă aventură.