Te plimbi cu mașini mai bune cu Yango cu noul serviciu confort. Cât costă

Te plimbi cu mașini mai bune cu Yango cu noul serviciu confort. Cât costă

Yango, cea mai recentă aplicație de e-hailing din România, lansează un nou serviciu pe piață și-ți permite să te plimbi cu mașini mai bune.

În completarea serviciului Econom, Confort, această nouă opțiune din aplicația Yango permite utilizatorilor comanda unei curse cu mașini mai bine echipate.

Asta înseamnă că nu vei mai merge doar cu Logan-uri albe, ci cu mașini mai arătoase și mai bine echipate. Citroen C-Elysee, Volkswagen Passat, Skoda Superb, precum și Mercedes Clasa C sau BMW Seria 3 sunt o parte din mașinile incluse în serviciul Confort.

Cât costă o cursă cu Yango Confort

Cursele comandate prin noua opțiune Confort pornesc de la prețul de 10 lei, care include rezervarea mașinii, o distanță de 5 km și o durată a cursei de 10 minute. De exemplu, o cursă de la Aeroportul Otopeni la Piața Victoriei va fi în jur de 31 de lei, în timp ce o călătorie din Pipera către Piața Dorobanți costă circa 12 lei.

„Observăm o cerere foarte mare pentru călătorii cu Yango în București, mult mai mare decât ne așteptam inițial pentru prima lună de funcționare. În această perioadă de timp, am analizat cu atenție feedback-ul primit și nevoile utilizatorilor noștri și am decis să lansăm noua categorie Confort”, spune Musheg Sahakian, Directorul de Extindere Globală al Yango.

Andrei Voicu, director regional al companiei pentru România și Republica Moldova, spune că acest serviciu oferă cel mai mic tarif de pe piață „din categoria celor care oferă o experiență similară”.

În prezent, Yango (serviciu care funcționează și sub numele de Yandex.Taxi în unele țări) operează în 17 țări, inclusiv Estonia, Letonia, Finlanda, Serbia sau Israel.

Serviciul Yango/Yandex.Taxi a fost lansat în 2011, iar până la sfărșitul lunii septembrie 2018 compania a înregistrat 1 miliard de curse.

Deci dacă nu ești paranoia că-ți dai informațiile la ruși și ești dispus să plătești mai mult pentru o cursă, Yango îți pune la dispoziție mașini mai bune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: