VSCO girls, trendul din online despre cum oamenii sunt niște drone

VSCO girls, trendul din online despre cum oamenii sunt niște drone

Trendurile de pe internet se schimbă constant, iar unul dintre cele mai noi are legătură cu VSCO, aplicația de editat fotografii.

Dacă stai pe Instagram și ai impresia că vezi din nou și din nou aceleași poze, e posibil să fi dat peste acest nou trend din mediul online. Numele vine de la aplicația de editat fotografii, VSCO. Aceasta le permite utilizatorilor să creeze și să aplice filtre care să le facă imaginile să arate mai bine. Practic, noul trend include fotografii inspirate de această aplicație.

Originalitatea lipsește de multe ori de pe social media și mai toată lumea se prezintă la fel. În fond dacă ceva prinde, e mai ușor să imiți decât să creezi ceva de la zero, iar aceste fotografii sunt unul dintre exemple.

Cine sunt VSCO girls

Ca să înțelegi mai bine, reprezentantele tipice ale trendului VSCO girls vor apărea pe social media cu o serie de obiecte specifice, dar nu obiecte oarecare, ci care provin de la anumite branduri pe care le preferă în mod obișnuit. Printre acestea se numără elastice de păr, tricouri cu mai multe numere mai mari și un background, de obicei, de la plajă. Cam așa:

 

View this post on Instagram

 

I turned myself into a vsco girl for a day… as u can see the penny boarding didn’t go as planned. link in bio to watch ?

A post shared by Sydney Serena (@sydneyserena) on

O altă parte importantă din viața acestor „VSCO girls” o reprezintă interesul pentru mediu. Astfel, le vei vedea cu sticle reutilizabile de apă și paie de metal în loc de tradiționalele paie de plastic.

Din punct de vedere demografic, acestea fac parte de obicei din generația Z și sunt fie în școala generală sau liceu. Acest lucru are sens în special dacă iei în considerare utilizatorii VSCO, dintre care 75% au sub 25 de ani.

Bineînțeles, trendul este extrem de popular pe VSCO, unde aceste fete își postează constant creațiile. Totuși, acest look a devenit obișnuit și pe Instagram, care este inundat de acest tip de fotografii, dar și pe TikTok.

 

Citește și:
Sursa: NBCnews