VIDEO iPhone 11, în poate cel mai inutil test: câte căzături poate să ia

VIDEO iPhone 11, în poate cel mai inutil test: câte căzături poate să ia

Apple s-a lăudat că iPhone 11 Pro are pe spate cea mai rezistentă sticlă pusă vreodată pe un iPhone. Rezistentă, în regulă, dar cât de bine rezistă căzăturilor? Cineva chiar a trecut telefonul printr-un așa test, alături de Samsung Galaxy Note 10.

Mai toate telefoanele premium din ultimii ani au spate din sticlă. Așa că sunt un coșmar că ți-ar putea aluneca din mână sau s-ar putea face țăndări și la o căzătură mică pe pământ. iPhone 11 Pro și Pro Max au însă o sticlă mai dură pe spate. Ceea ce nu înseamnă mare lucru, când dai cu telefonul de asfalt.

După cum vezi în videoul de mai jos, chiar și în 2019 e cel mai bine să nu scapi telefonul din mână. Pe cel mai scump iPhone, o zonă sensibilă e însă cea din jurul camerei foto. Chiar dacă sticla de pe telefon e mai rezistentă, acolo e un alt tip de sticlă.

În folosirea de zi cu zi, n-ar trebui să ai însă probleme nici cu Samsung, nici cu iPhone. Și poate că pe cele două modele iPhone mai scumpe, sticla mată e mai bună contra zgârieturilor și amprentelor. Totodată, poate e timpul să iei serios în calcul o husă de protecție pentru telefoane atât de scumpe.

Cât costă iPhone 11 Pro în România

Din 20 septembrie, noile telefoane Apple sunt la vânzare și la noi. Deocamdată sunt la precomandă, dar asta nu înseamnă că prețurile se vor mai modifica de acum încolo. Mai jos găsești costurile pentru fiecare model în parte, de la cel mai ieftin la cel mai scump. iPhone 11 Pro Max de 512 GB e, evident, cel mai scump.

iPhone 11

iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro Max