Vlad, sezonul 2: când pregătește Pro TV noul capitol din serialul românesc

Vlad, sezonul 2: când pregătește Pro TV noul capitol din serialul românesc

Filmările pentru al doilea sezon din serialul românesc „Vlad” au început deja, potrivit reprezentanților de la ProTV.

Al doilea sezon din „Vlad” va fi difuzat în toamnă. Noutățile vin la puțin timp după ce postul de televiziune a depus la Comisia Națională de Prognoză o solicitare privind acordarea unui ajutor de 5,4 milioane de lei pentru sezonul care urmează.

În noul sezon, planul de răzbunare al personajului principal va continua și va fi mai nuanțat. Mai mult, iubirea va juca un rol foarte important în cursul desfășurării acțiunii. De asemenea, răzbunarea va fi împiedicată de tot soiul de obstacole imprevizibile, de personaje și secrete din trecut. Miza va fi mai mare în sezonul doi, fiind vorba de viață și de moarte.

Regizorul serialului, Jesus del Cerro, a declarat, potrivit Adevărul: „Sunt bucuros că am început filmările pentru cel de-al doilea sezon «Vlad», un sezon foarte dinamic şi periculos, dar şi cu elemente de romantism. Cu toate că Vlad vede că răzbunarea e foarte aproape, totul se schimbă când îşi dă seama că planul său face parte dintr-o schemă mult mai complexă decât cea pe care o credea el iniţial, că implică şi alte obiective. Vrea să afle adevărul şi face totul pentru acest lucru, chiar dacă nu mai poate avea încredere în foarte mulţi. În toamnă, vom urmări întreaga poveste şi toate planurile răzbunării”.

Așadar, continuarea întâmplărilor din primul sezon al serialului se anunță cel puțin interesantă. Interpretul lui Vlad, actorul Adi Nartea, a vorbit și el despre cel de-al doilea sezon: „Aşteptările noastre au fost recompensate pentru noi, pentru că am început filmarile pentru sezonul doi. O să avem o vară plină de acţiune, cu locaţii şi aventuri şi mai interesante decât până acum. Aşteptările publicului vor fi şi ele recompensate, cel puţin la fel ca ale noastre. Până la toamnă, când vom urmări împreună continuarea poveştii, rămâneţi curioşi, atât…”.

Citește și: