Ce seriale noi poți vedea pe HBO GO în luna decembrie

Ce seriale noi poți vedea pe HBO GO în luna decembrie
Sursa foto: CBS

Dacă ai mai mult timp liber în această lună decembrie, HBO GO vin cu câteva seriale noi pe care vei putea să le urmărești pe platformă.

În cazul în care ai terminat toate serialele pe care le urmăreai și nu mai știi la ce să te uiți, HBO vine cu câteva titluri noi în luna decembrie de care poți să te bucuri.

Ce seriale noi apar în decembrie pe HBO GO

6 DECEMBRIE

Tell Me a Story / Spune-mi o poveste (un episod pe săptămână)

Serialul ia cele mai îndrăgite basme din lume și le reimaginează sub forma unui complex thriller psihologic. Sezonul 2 prezintă „Frumoasa și bestia”, „Frumoasa din pădurea adormită” și „Cenușăreasa” așa cum nu le-ai mai văzut niciodată.

9 DECEMBRIE

Work in progress / Pas cu pas (un episod în fiecare săptămână)

Abby este o lesbiană supraponderală în vârstă de 45 de ani, a cărei disperare o duce în mod neașteptat la o relație care o va schimba. Este pe lista de seriale care vor apărea pe HBO GO în luna decembrie.

The L Word: Generation Q / Cuvântul L: Generația Q (un episod în fiecare săptămână)

La zece ani după evenimentele din “The L Word®”, serialul urmărește un grup de prietene, majoritatea lesbiene, care experimentează dragostea, eșecurile amoroase, sexul și succesul în Los Angeles.

21 DECEMBRIE

Blindspot / Amnezie

Blindspot este și el pe lista de seriale de pe HBO GO din luna decembrie. Agentul FBI Kurt Weller este atras într-o conspirație complexă când o misterioasă femeie, care nu-și amintește trecutul, este găsită goală în Times Square, iar corpul ei este acoperit cu tatuaje codate, inclusiv numele lui.

25 DECEMBRIE

Foodie Love / Dragoste cu sare și piper

Doi tineri se întâlnesc printr-o aplicație a iubitorilor de mâncare. De-a lungul mai multor întâlniri, ei descoperă unde li se suprapun gusturile și dacă pasiunea pentru mâncare este suficientă pentru a da naștere iubirii adevărate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: