Samsung pregătește cel mai util accesoriu pentru telefonul tău

Samsung pregătește cel mai util accesoriu pentru telefonul tău
Sursa foto: Răzvan Băltărețu / PLAYTECH

După momentul cu Galaxy Note 7, Samsung a revenit cu încredere și-a pus baterii mai mari pe telefoane. Dar nu sunt suficiente, așa că următorul pas e firesc. Compania vrea să facă o baterie externă specială.

Dacă va fi rezolvată problema bateriilor care țin doar o zi, telefoanele vor intra într-o nouă eră. Până atunci, sunt rezolvări de compromis. În 2019, Samsung a venit cu încărcare reversibilă și, în sfârșit, încărcare mai rapidă pe fir. Galaxy Note 10 Plus, de exemplu, suportă încărcare de 45 wați.

Samsung Galaxy S11 ar putea fi primul telefon alături de care debutează o baterie externă specială. Detalii despre aceasta au ajuns la public prin FCC, autoritatea din Statele Unite ale Americii care certifică pentru comerț echipamentele electronice.

De ce ar fi specială bateria de la Samsung

baterie externa samsung

Samsung a fost printre primii producători, pe vremea Galaxy S5, care să introducă încărcarea wireless. Doar că n-a prins așa cum se aștepta toată lumea. Încărcarea reversibilă poate ajuta. Totodată, bateriile externe care pot încărca telefoane wireless sunt un beneficiu.

În cazul celei de la Samsung, aceasta ar avea două porturi USB-C pentru încărcare, dar și-o zonă pentru încărcare wireless. Vestea mai bună e că, în sfârșit, renunță și pe astfel de accesorii la porturile USB clasice.

Puterea pentru încărcare pe fir ar fi de 25 wați. Totuși, pe wireless, se prea poate să fie limitată la 15 wați. Capacitatea acestui powerbank ar fi însă de 10.000 mAh.

Samsung a mai lansat și în trecut baterii externe, are acum accesorii pentru încărcare wireless, dar nu le-a cuplat pe cele două într-un produs. Odată cu această baterie ar putea ajuta atât la popularizarea încărcării wireless, cât și la setarea unor standarde pentru astfel de accesorii. Pe cât de repede s-a dezvoltat încărcarea rapidă, pe atât de greu a ajuns pe bateriile externe. Astfel, cu această veste, Samsung S11 se anunță mai important ca niciodată.

Citește și:
Sursa: SamMobile
Etichete: