Aplicația care te „încalță” acasă și nu-ți trebuie decât telefonul

Aplicația care te „încalță” acasă și nu-ți trebuie decât telefonul

În ultimii ani, am văzut mai multe implementări de realitate augmentată în aplicații de mobil. Cei mai mulți își vor aduce aminte de Pokemon Go, dar Wanna Kicks îți ilustrează potențialul de shopping al tehnologiei.

În cazul în care te gândești la o nouă pereche de adidași, există o aplicație pentru asta. Progrămelul cu pricina nu pare să fie cel mai complex din lume, dar interfața este una prietenoasă, ușor de învățat și cu suficient de multe opțiuni încât să te țină ocupat un pic. În contextul în care te invită să faci câteva achiziții, este gratuită.

Wanna Kicks s-a lansat de curând și este disponibilă momentan doar pe iPhone și poate fi descărcată folosind acest link. A fost dezvoltată de Wannaby, un dezvoltator care mai are o singură aplicație în AppStore intitulată Wanna Nails cu un concept similar. În orice caz, modelul de business din spate este unul foarte bun.

Creatorii Wanna Kicks încheie un parteneriat cu producătorii de încălțăminte pentru a le include papucii în aplicație. Eventual, Adidas, Nike sau UnderArmour oferă și modelul 3D pe care îl vei vedea în program.

După ce ți-ai instalat Wanna Kicks pe mobil, rămâne să-ți alegi pereche de încălțăminte pe care vrei să o probezi, culoarea și să orientezi telefonul către picioare pentru a vedea cum ai arăta cu ei în picioare. Ca un detaliu fundamental, este important să te descalți de șosete ca să funcționeze corect aplicația.

Odată cu trecerea timpului, programul va deveni probabil mai bun în recunoașterea precisă a modelului tău de picior pentru a nu se vedea niciun pic de piele pe lângă adidas. CEO-ul Wannaby speră că testarea unor produse înaintea achiziției prin realitate augmentată va încețoșa linia dintre cumpărături online și offline. O altă aplicație de cumpărături pe care o poți testa la noi și folosește realitate augmentată este IKEA Place.