Telefonul care-i face concurență lui P30 Pro cu un zoom la fel de mare

Telefonul care-i face concurență lui P30 Pro cu un zoom la fel de mare

Huawei P30 Pro este singurul telefon din acest moment ce se laudă cu un zoom hibrid de 10x. Dar nu va mai fi cazul din aprilie.

Producătorul chinez Oppo și-a anunțat cel mai recent flagship, Oppo Reno. Acest nume îți pare cunoscut pentru că informații despre el au apărut pe internet în urmă cu câteva săptămâni. Da, telefonul acela cu „aripă de rechin”.

Acum, cunoaștem aproape tot ce trebuie să știm despre familia de smartphone-uri Reno. Vârful de gamă are un procesor Snapdragon 855, o cameră foto de 48 megapixeli și un zoom optic de 5x. Și nu avem un ecran crestat, datorită acelui sistem de cameră de tip pop-up.

În primul rând, avem de-a face cu două telefoane: Oppo Reno și Oppo Reno 10x Zoom Edition. Diferențele sunt la nivel de hardware, dar și la nivel de performanță fotografică.

Flagshipul de 6,6 inci ar fi disponibil în trei variante: 6 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare (600 de dolari) sau 6 GB RAM și 256 GB (670 de dolari) sau 8 GB RAM și 256 GB (710 dolari).

Ce camere au Oppo Reno și Reno 10x Zoom Edition

După cum spuneam, Reno 10x Zoom Edition are trei camere: un senzor 48 MP (f/1.7), un senzor de 13 MP capabil de un zoom optic 5x și de un zoom hibrid de 10x și a treia cameră este de 8 MP și este una ultrawide.

Camera frontală ascunsă în acel sistem de tip pop-up „aripă de rechin” este una de 16 MP (f/2.2). La capitolul autonomie telefonul stă foarte bine datorită bateriei mari de 4065 mAh, ce este capabilă să se încarce la 50 de wați.

Fratele mai mic, Oppo Reno are un ecran OLED cu o diagonală de 6,4 inci, un procesor Snapdragon 710 , 6 sau 8 GB memorie RAM și spațiul de stocare este de 128 GB sau 256 GB.

Acestă versiune nu are acel zoom optic deoarece are un modul cu două camere: cea de 48 MP și un alt senzor de 5 MP folosit pentru adunarea de informații despre adâncimea de câmp. Camera frontală este aceeași de pe versiunea 10x Zoom Edition.

Bateria este mai mică în acest caz, 3765 mAh, iar prețul de pornire este de 450 de dolari.

Evenimentul oficial de lansare va avea loc la Zurich pe 24 aprilie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: The Verge
Etichete: