Oppo Reno, lansat oficial: cât de interesant este telefonul cu zoom optic 10X

Oppo Reno, lansat oficial: cât de interesant este telefonul cu zoom optic 10X

După câteva luni în care a fost subiectul mai multor speculații, Oppo Reno a fost dezvăluit în două versiuni, una mai interesantă decât alta.

În contextul în care ritmul inovației în domeniul telefonelor mobile s-a ponderat destul de mult în ultimii ani, este foarte interesant să vezi efortul unor companii chinezești de a veni la înaintare cu ceva original. Ca o atestare a acestui fapt, în urmă cu aproximativ o lună, a început să circule pe internet un clip video cu un terminal Oppo ce incorpora o cameră foto foarte interesantă.

Între timp, gadgetul a fost anunțat oficial și se pare că nu a fost doar un prototip futurist. Este intitulat Oppo Reno și este disponibil în două versiuni cu abilități diferite și specificații tehnice similare. Este vorba de o variantă standard a gadgetului și una intitulată sugestiv Oppo Reno 10x Zoom.

Oppo Reno se va ascunde în spatele unui panou OLED de 6,4 inci și va ascunde la interior un SoC Snapdragon 710 de la Qualcomm. Versiunea cu zoom optic 10x va folosi un ecran un pic mai mare, de 6,6 inci, în timp ce procesorul va fi vârful de gamă din ultimele șase luni. Este vorba de Snapdragon 855.

În practică, va fi foarte interesant să vedem cum se compară Oppo Reno 10x Zoom cu sistemul optic de zoom 5X al celor de la Huawei. În orice caz, particularitatea de design un pic ciudățică va consta în utilizarea unei camere glisante de o dimensiune neobișnuită. Va fi semnificativ mai mare decât camera efectivă, dar mai mică decât întreaga lățime a aparatului. În plus, din nou, vorbim de un senzor de amprentă integrat în ecran.

În ceea ce privește prețul de achiziție, Oppo Reno se va comercializa cu un preț de 450 de dolari, în timp includerea unui procesor mai sprinten și a camerei cu zoom 10x te va costa 150 de dolari în plus. O conferință oficială pentru a marca disponibilitatea lor în Europa este programată pentru 24 aprilie în Zurich.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: