31 mai 2019 | 07:53

Motorola Moto Z4, lansat oficial: telefonul cu cameră de 48 de megapixeli, bun la toate

ACTUALITATE
Motorola Moto Z4, lansat oficial: telefonul cu cameră de 48 de megapixeli, bun la toate

După ce a fost subiectul mai multor speculații în ultimele săptămâni, Motorola Moto Z4 a fost lansat oficial și include o serie de particularități interesante, începând cu camera de 48 de megapixeli.

Dacă erai în căutarea unui terminal mainstream care să-și facă treabă într-un număr stufos de scenarii, noul gadget de la Motorola s-ar putea să includă multe particularități care te încântă. Urmașul lui Moto Z3 lansat în 2018, terminalul continuă tradiția compatibilității cu accesoriile Moto Mods.

motorola moto z4 2Motorola Moto Z3 este construit în jurul unui panou Full HD+ de 6,4 inci de tip OLED. Are un raport de aspect de 19,9 inci, o crestătură de tip picătură care găzduiește o cameră de 25 megapixeli cu F/2.0 și un aspect general fără rame proeminente. Senzorul de amprentă este ascuns în ecran, în concordanță cu trendul din piață, iar un strat de Gorilla Glass 3 ți-l protejează de zgârieturi.

Partea de captură este asigurată de o cameră de 48 de megapixeli cu F/1.7 cu stabilizare optică și filtru de culoare Quad Bayer. În final, obții niște fotografii de 12 megapixeli care ar trebui să arate impacabil, încărcate de detalii și lipsite de zgomot, chiar și în condiții de lumină scăzută. Particularitățile modului Night Vision mediatizate de Motorola One Vision vor fi incluse și aici.

Noul Motorola Moto Z4 ascunde la interior o combinație între un Snapdragon 674 cu 4GB RAM și o memorie internă de 128GB. Aceasta din urmă poate fi extinsă prin intermediul unor carduri microSD. Procesorul nu este cel mai rapid din piață, dar ar trebui să fie suficient pentru a face față tuturor sarcinilor pe care le ai în minte. În plus, ar trebui să se reflecte într-o autonomie sporită.

Moto Z4 are un acumulator de 3600 mAh ce se poate încărca rapid la 15W prin tehnologia proprietară TurboPower. Este preinstalat cu Android 9 Pie, iar interfața este aproape identică cu cea oferită de Google. Noul smartphone este oferit în două variante de culoare, Flash Grey și Frost White, la prețul de 500 de dolari. În magazine, va ajunge începând cu data de 6 iunie.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele