Nici nu s-a lansat bine Samsung Galaxy S10 și apar detaliile despre Galaxy Note 10

Nici nu s-a lansat bine Samsung Galaxy S10 și apar detaliile despre Galaxy Note 10

Samsung Galaxy S 10 nu a ajuns de mult timp în lumina reflectoarelor, iar pe internet au început să circule detalii despre viitorul Galaxy Note 10, ce ar urma să fie lansat în toamnă.

Cu excepția prețiosului Samsung Galaxy Fold, pe care este puțin probabil să-l vezi la prea multe persoane, Samsung își dedică întreaga energie pe două terminale importante în fiecare an. În 2019, este vorba de Galaxy S 10 și Galaxy Note 10. Dacă tot am discutat de curând despre S10, în următoarele luni, se vor înteți zvonurile despre Galaxy Note 10.

Cel mai nou set de speculații despre Note 10 a ajuns online datorită celor de la SamMobile. Citând o sursă apropiată de subiect, publicația confirmă că vom vedea patru camere principale pe spatele viitorului gadget de top al sud coreenilor.

Dacă se confirmă, viitorul Note ar trebui să aibă numele de cod SM-N975F. În contextul lansărilor anterioare, respectiva asociere de caracatere este destul de ciudată, deoarece lipsește un zero de la final. Cel mai probabil, motivația din spate ar putea să aibă legătură cu compatibilitatea gadgetului atât cu rețele 4G LTE, cât și 5G.

Nu este sigur dacă vom vorbi în toamnă de aceleași camere de pe Galaxy S10 5G într-o nouă carcasă, dar sunt șanse destul de mari să se întâmple acest lucru. În definitiv, performanța foto a terminalului respectiv a făcut deja valuri la nivel global și nu prea se justifică un upgrade important.

În rest, telefonul Samsung galaxy Note 10 se va ascunde în spatele unui panou de 6,6 inci cu un raport de aspect de 19,5:9, dar rame mai subțire comparativ cu Galaxy Note 9. În faza de dezvoltare, terminalul se pare că este denumit Da Vinci. Pentru prima oară, Note-ul de anul acesta ar trebui să renunțe la mufa de căști stereo, un detaliu pe care l-am observat deja în cazul Galaxy Fold.

Ca o funcție revoluționară, va fi interesantă dacă se va adeveri zvonul conform căruia o cameră foto/video va fi integrată în stylusul S Pen livrat cu Note-ul. A existat un patent pe margina acestui concept în urmă cu câteva luni. În privința lansării, ar trebui să aibă parte de o conferință de lansare în preajma târgului de tehnologie IFA de la Berlin, în toamnă.

Sursa: SamMobile