Lampa desprinsă din filmele SF care te lasă cu gura căscată

Lampa desprinsă din filmele SF care te lasă cu gura căscată

Acestă lampă de birou al cărui bec levitează pare desprinsă din filmele science fiction, însă este cât se poate de reală și o poți cumpăra și tu.

Levia este o lampă de birou care funcționează datorită inducției electromagnetice, iar asta face ca becul să leviteze. S-a născut dintr-o combinație de tehnologie, eficiență energetică și un design inovator.

Baza de marmură a lămpii are un buton cu ajutorul căruia poți porni și opri lampa. De reținut, chiar dacă scoți lampa din priză, becul se va lipi de restul corpului așa că să nu ai probleme când ți se taie curentul. Pentru a porni lampa tot ce trebuie să faci este să apropi becul de restul corpului și se pornește automat sau poți să apeși pe buton.

Dacă ai cumva mai multe astfel de lămpi însă o singură parte de care este atașat becul atunci poți să o folosești pentru mai multe lămpi. Ca și cum ai căra lumina după tine.

Creatorii Levia s-au gândit și la un sistem de siguranță și dacă lovești lampa din greșeală, becul s-ar lipi de restul corpului precum doi magneți.

Dacă ești interesat de un astfel de dispozitiv futurist atunci poți să contribui și tu la succesul ei deoarece este un proiect Kickstarter. Poți să cumperi una cu 99 de euro, varianta albă, sau poți să dai 114 euro pentru lampa de culoare neagră.

Pînă acum, proiectul a strâns 129 de susținători și 21.693 de dolari. Proiectul mai are 13 zile până când trebuie să strângă suma cerută de 22.593 de dolari. Este mai mult ca sigur că proiectul va fi finanțat. Să vedem dacă și reușesc să ofere ceea ce promit.

Livrările lămpilor se vor face începând cu luna iulie a acestui an. Totuși, mare grijă deoarece nu toți cei prezenți pe Kickstarter ajung și să livreze produsele promise, chiar dacă au avut parte de o finanțare peste așteptări.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: