Filmul de acțiune John Wick se transformă într-un joc video de strategie

Filmul de acțiune John Wick se transformă într-un joc video de strategie

John Wick este un film de acțiune ca la carte și s-ar preta foarte bine pentru o adaptare într-un joc video. John Wick Hex va fi lansat în acest an, dar nu este cum te-ai aștepta.

John Wick 3 se lansează pe 16 mai, iar dacă setea de acțiune nu ți se potolește atunci poți să încerci jocul video John Wick Hex. Mike Bither, creatorul mai multor titluri indie precum Thomas Was Alone sau Volume, a anunțat pe Twitter că el se ocupă de creația unui joc adaptat după film.

John Wick Hex are un trailer și se va lansa cândva în acest an (nu există o dată fermă de lansare), fiind disponibil atât pe PC, cât și pe Mac și apoi ar ajunge și pe console. Pe PC va apărea inițial doar pe Epic Games Store.

John Wick Hex, jocul video pe care nu știai că-l vrei

Interesant este că jocul nu este cum te-ai aștepta: un shooter în care să dobori hoarde de inamici. John Wick Hex este un joc de strategie cu elemente de acțiune. După cum se vede din video, acțiune are loc pe tururi, iar muniția este limitată și trebuie să-ți gândești bine fiecare mutare. Pe măsură ce progresezi prin joc vei debloca diferite costume și arme.

De asemenea, stilul este unul mai animat, mai stilizat, nu unul realist. Îmi place și din imagini pare a fi distractiv.

Bithel a lucrat cu echipa din spatele filmului pentru a putea surprinde bine mișcările lui Keanu Reeves, modul în care atacă și cum se mișcă într-o scenă.

Jocul nu va urmări povestea filmelor, ci va conține un fir narativ original. Pentru ca totul să fie perfect, actorii Ian McShane și Lance Reddick din filmele John Wick își vor împrumuta vocile. Nu știm dacă și Keanu Reeves va face asta, dar să sperăm.

Citește și:
Etichete: