Dacă rezolvi ghicitoarea acestui român, câștigi 1.000 de lei

Dacă rezolvi ghicitoarea acestui român, câștigi 1.000 de lei

Robert Drăgoiu s-a gândit să sărbătorească altfel atingerea pragului de 1.000 de urmăritori pe Instagram și a ales să creeze un joc, iar premiul este de 1.000 de lei.

Robert Drăgoiu este artist freelance și a vrut să acorde mai multă putere personajelor din lucrările sale și să le facă să interacționeze cu persoanele care îi urmăresc conținutul.

Astfel, milestone-ul vine sub forma unui giveaway de 1.000 lei acordat celui mai perspicace follower, prezentat drept un capture the flag (CTF) specific compețiilor de hacking și confruntărilor cibernetice generale, inspirat de comunitățile DEFCON, {hackmud} și Cicada.

Premisa este brusca trecere de la clasicul mesaj static de mulțumire la competiția de față – un „atac” cibernetic prietenos din partea unuia dintre personajele tabloului pictat de profil: Adreno.

Urmăritorilor le este prezentată o scurtă serie de Instagram Stories (@dragoiurobert – highlight-ul „Giveaway”) ce îi afunda în această poveste și le vorbește despre marele câștig cu care se pot întâlni la finalul jocului. Pentru a intra în posesia premiului, utilizatorul trebuie sa treacă prin 4 probe, împărțite între profilul de Instagram și website-ul prezentat de giveaway.

Probele sunt concepute in așa fel încât sa poată fi urmărite și rezolvate cu orice grad de pregătire în ceea ce privește cunoștințele în online, punând accent pe informație și componenta educațională a acesteia: skill-uri recomandate pentru realitatea digitală în care trăim.

Pasul final este reprezentat de un website ce necesită detalii de autentificare (user & parolă) disponibile, într-o formă sau alta, în interiorul artwork-urilor postate pe profilul de Instagram al lui Robert. Ca participantul să ajungă pe pagina pasului final, trebuie sa treacă printr-o serie scurtă de probe ce îi construiesc treptat adresa URL.

Primul indiciu îl vei primi joi, 14 februarie view-source:https://ordinul.cf

Termenul limită este duminică, 17 februarie, ora 20.00, și va fi un singur câștigător, fie că vorbim despre o echipa, fie că vorbim despre un individ.

Citește și:
Etichete: