Honor oferă 5000 de euro pentru oricine găsește acest telefon

Honor oferă 5000 de euro pentru oricine găsește acest telefon

De ce Honor vrea să ofere 5000 de euro oricărei persoane care găsește un telefon pierdut într-un tren?

Pe 21 mai 2019, Honor vrea să-și prezinte noua serie de smartphone-uri, într-un eveniment de lansare la Londra. Este de așteptat ca atunci să-și facă apariția și Honor 20 Pro, flagship-ul companiei.

Înainte de astfel de evenimente, primele dispozitive de acest gen ajung în mâinile angajaților pentru teste. Un astfel de telefon ar fi avut un angajat la Honor Germania.

Angajatul din departamentul de marketing al Honor ar fi pierdut un telefon prototip, care ar putea fi chiar Honor 20 Pro, în timp ce se afla într-un tren în Germania. Reprezentanții companiei spun că oferă 5000 de euro oricui găsește telefonul și menționează că nu este o mișcare de a atrage atenție.

5000 de euro pentru un smartphone

Filiala Honor din Germania a făcut acest anunț pe Twitter și se pare că angajatul ar fi pierdut telefonul pe un tren de la Dusseldorf la Munchen. Smartphone-ul Honor ar fi într-o carcasă gri.

Nefericitul este un anumit Mortiz Scheidl și a pierdut telefonul după ce s-a întors din vizită de la familia sa din Dusseldorf. Acest fapt nu pare a avea consecințe asupra lui Scheidl, dar compania susține că ar fi un dezastru dacă telefonul ajunge în mâinile competiției.

Cei din comunitatea Honor Germania au reacționat cu scepticism și spun că este doar o mișcare de marketing ieftină. Unii au făcut referire la un eveniment similar din 2010 când un angajat Apple și-a uitat prototipul de iPhone 4 într-un bar.

Ce știm până acum despre telefon este faptul că ar avea un ecran de 6,1 inci cu o crestătură în formă de picătură, la fel ca P30. Pe spate ar trebui să fie trei camere foto: un senzor de 48 MP, un senzor ultrawide de 20 MP și un senzor telefoto de 8 MP cu zoom optic 3x.

Indiferent dacă este o farsă sau nu, vom vedea ce este așa de special la Honor 20 Pro destul de curând.

Citește și:
Sursa: Winfuture.de