Glumele cu PSD și Dragnea care-ți vor face ziua asta și mai bună

Glumele cu PSD și Dragnea care-ți vor face ziua asta și mai bună

Alegerile s-au încheiat. Liviu Dragnea și PSD au pierdut masiv, iar ironiile la adresa liderului partidului s-au ținut lanț pe internet.

Alegerile europarlamentare 2019 s-au încheiat, iar PSD a pierdut masiv. La ora 7:00, pe 27 mai, potrivit Biroului Electoral Central, au fost numărate 96,53% dintre voturile din țară, în vreme ce în străinătate au fost numărate deja 41% dintre buletinele de vot.

Potrivit acestor date, PNL a câștigat alegerile cu 26,81%, urmat de PSD, cu 23,39%, iar topul este completat de alianța USR-PLUS, cu 21,37%. Pro România, partidul lui Victor Ponta, a trecut peste pragul electoral și a luat 6,62% din voturi, PMP a strâns 5,66%, iar UDMR 5,46%.

Din păcate pentru Tăriceanu, partidul ALDE nu a reușit să treacă de pragul de 5%, reușind să obțină doar 4,2% din voturi. USR-PLUS a fost partidul favorit al românilor din diaspora și a primit 38,37% din voturi, apoi PNL a obținut 32,48% din voturi, PMP 11,27% și PSD a obținut doar 3,74%.

Internetul s-a bucurat de victoria USR-PLUS, dar mai ales de înfrângerea PSD. Drept urmare, a curs cu ironii, cu glume și cu meme-uri după ce s-au închis urnele și s-a afișat exit poll-ul de la ora 19:00.

La conferința de presă de după alegeri, Liviu Dragnea a spus că urmează ca partidul să desemneze un candidat la prezidențiale. El a spus că alegerea ar trebui să fie între Firea și Tăriceanu. Până atunci, el așteaptă un verdict azi în procesul angajărilor fictive. Întrebat la conferința de presă dacă și-a făcut bagajele, liderul PSD a caracterizat întrebarea drept un spectacol urât și n-a dorit să răspundă. Internetul a ținut însă cont de ea și-a livrat glume pe tema asta.

Cele mai amuzante glume la adresa PSD

Facebook: Miruna Mihai / Utopia
Liviu Dragnea își face bagajele. Inquam Photos / Octav Ganea
Facebook: Radu Dragomir
Facebook: Ana are meme
Facebook: Oscar Manto
Facebook: Alex Păun / Utopia
Facebook: Prazlamentul României
Facebook: Radu Dragomir
Facebook: Prazlamentul României
Facebook: Alimementara
Citește și: