Facebook te scapă de cea mai mare sursă de stres, printr-o nouă actualizare

Facebook te scapă de cea mai mare sursă de stres, printr-o nouă actualizare

Printr-o actualizare iminentă adusă aplicației Facebook pentru mobile, programul cu pricina te va stresa semnificativ mai puțin pe parcursul zilei.

Din totdeauna, aplicația Facebook a fost departe de a fi perfectă. În ultimii ani, prin introducerea unor secțiuni noi în meniul principal al programului, a devenit însă o adevărată sursă de stres. În permanență vezi buline roșii care îți atrag atenția că ai ratat ceva important, chiar dacă nu au nici o legătură cu ceea ce te interesează.

O actualizare care a început să fie distribuită utilizatorilor de iPhone va introduce o secțiune adițională în configurările Facebook care îți va permite să personalizezi meniul principal al programului, cel care constă în butoanele din partea de jos cu secțiunile in-app. De acolo, vei putea dezactiva anumite secțiuni sau vei putea reactiva altele.

În engleză, noul meniu din Settings este intitulat Shortcut Bar Settings (Configurări ale Scurtăturilor). Utilizatorii de Android se vor bucura de aceeași actualizare în următoarele săptămâni.

În plus, îți va fi mult mai ușor să scapi de notificările care apar în partea de jos a ecranului, fără să le mai vezi. Dacă intri pe Facebook și vezi vreo bulină roșie în partea de jos a ecranului, este suficient să ții degetul apăsat pentru câteva momente pe acel buton și scapi de notificări. Aparent, tot prin apăsarea pentru câteva momente pe anumite butoane le poți elimina complet.

În funcție de câtă răbdare ai să-ți personalizezi interfața aplicației, experiența de a sta pe Facebook ar putea deveni subit una mai plăcută. Dacă vei rămâne doar cu secțiunile care te încântă cu adevărat, notificările pe care le vei primi te vor încânta în mod autentic. În plus, te vei putea concentra mai ușor doar pe ceea ce te interesează, iar asta este cel mai important lucru când rețeaua socială a devenit încărcată de funcții inutile.
facebook notificari

Citește și: