Facebook a picat: cât de mari sunt problemele cu Messenger și paginile

Facebook a picat: cât de mari sunt problemele cu Messenger și paginile

Facebook are iar probleme, iar rețeaua socială a picat. Mesajele pe Messenger nu se mai trimit și nici paginile nu se încarcă.

Facebook, dar și Messenger au fost picate pentru câteva zeci de minute pentru utilizatorii din București. Problemele au apărut în jurul prânzului. Mesajele pe Messenger veneau cu mare întârziere, asta dacă ajungeau la destinatar, și paginile de Facebook nu se încarcău. Această problemă apare în mai multe locuri pe glob, inclusiv București.

Problema a fost confirmată de accesarea Downdetector, care listează că există „posibile probleme cu Facebook Messenger”. În ultimele ore, au crescut reporturile legate de imposibilitatea de a trimite și primi mesaje, iar unii dintre utilizatori au semnalat defecțiunea și în secțiunea de comentarii.

Facebook a picat din nou

La scurt timp după ora 13:30 (ora României), problema cu rețeaua de socializare a fost rezolvată și paginile puteau fi accesate normal, iar mesajele se trimiteau pe Messenger. Această problemă a fost una minoră, în comparație cu defecțiunea de pe 18 aprilie 2019.

Facebook, Messenger și Instagram au picat pe 18 aprilie. A fost una dintre rarele situații când toate rețelele au picat simultan. Nu puteai accesa nici Facebook, nici Messenger și nici Instagram. Iar această situația a durat mai multe ore, lucru extrem de rar pentru rețeaua lui Mark Zuckerberg.

De regulă, pe teritoriul țării noastre, Facebook pică cel mai des în București, dar, de data aceasta, site-ul menționat, cu harta interactivă, arată că platforma a fost inactivă pe tot cuprinsul României și doar regional în Ungaria și în Republica Moldova. A fost o problemă generalizată întrucât n-au funcționat nici platforma de desktop, nici aplicațiile mobile, nici aplicațiile echivalente pentru Windows 10.

Nu este prima oară când Facebook Messenger dă bătăi de cap utilizatorilor, dar partea bună e că suntem obișnuiți cu asemenea situații, iar inginerii companiei, în acest caz, au rezolvat situația rapid.

Etichete: