Prețuri Digi Mobil pentru Samsung Galaxy S10: cât costă Galaxy S10

Prețuri Digi Mobil pentru Samsung Galaxy S10: cât costă Galaxy S10
Sursa foto: Răzvan Băltărețu / PLAYTECH
Andrei Simion
Andrei Simion
07:25 21.02.2019

Samsung Galaxy S10 ajunge la Digi Mobil în același timp cu ceilalți operatori. Am căutat ce oferte are operatorul pentru noul telefon Samsung ca să știi ce să alegi.

Sunt următoarele telefoane pe care Samsung le propune anul acesta: Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10 și Samsung Galaxy S10 Plus. În punctele esențiale, cele trei sunt similare. Cea mai mare diferență, și de altfel evidentă, e că ecranul de pe un Plus e mai mare decât unul de pe 10e. Mare parte din hardware e însă similară.

Cea mai bună parte e că telefonul a apărut deja, la precomandă, la Digi Mobil, Orange și Vodafone. Ca să nu mai zic în piața liberă, cum ar fi eMAG.

Toate detaliile despre fiecare Samsung Galaxy S10 în parte

Preț pentru Samsung Galaxy S10 la Digi Mobil

Dat fiind profilul clienților Digi Mobil, operatorul nu s-a aruncat la a aduce în ofertă mai multe versiuni de Galaxy S10. Ce găsești pe pagina dedicată telefonului sunt câteva modele, în câteva variante de hardware. Ai nuanțele de culoare negru și alb pentru Galaxy S10 și S10 Plus. Le-am ordonat mai jos ca să le găsești mai ușor.

  • Samsung Galaxy S10e negru: 3.500 de lei și are ca hardware 6 GB de memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare
  • Samsung Galaxy S10 negru sau alb: 4.200 de lei și are ca hardware 8 GB de memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare
  • Samsung Galaxy S10 Plus negru sau alb: 4.800 de lei și are ca hardware 8 GB de memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare

Lipsește versiunea cu spate din ceramică. Cumva, de înțeles. Dacă la eMAG ajunge la peste 7.000 de lei, nici Digi Mobil nu ar fi putut lista acel telefon la preț mai mic. Lipsesc și versiunile cu mai mult spațiu de stocare, dar, din fericire, pe oricare model pe care l-ai cumpăra de la Digi Mobil poți pune card microSD de până la 512 GB.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI