Digi dă gratis un telefon de top, dar trebui să îndeplinești aceste condiții ca să speri la el

Digi dă gratis un telefon de top, dar trebui să îndeplinești aceste condiții ca să speri la el

Un Samsung Galaxy S10 nou, dat gratis, nu-i o ofertă de trecut cu vederea. Are așa ceva de dat grupul Digi | RCS-RDS ca să-și promoveze aplicația prin care ai acces la canale TV pe orice dispozitiv. Implicit, ai avea și pe acest telefon, dacă îl câștigi.

Grupul Digi | RCS-RDS vrea să facă din aplicația Digi.Online un fel de hub al conținutului video la care să ai acces oriunde. Ai, de exemplu, acces la conținutul HBO Go sau la peste 60 de canale digitale. Și te poți loga pe cinci dispozitive și să vizionezi simultan. Practic, ca Netflix.

Vestea pentru care probabil ai venit aici e că poți câștiga un Samsung Galaxy S10. Digi îl oferă la un concurs special, iar campania se întinde până pe 31 decembrie. Ce trebuie să faci e să activezi aplicația, să ai extraopțiunea Maxpak și așa intri automat în tombolă pentru un Samsung Galaxy S10.

Pe pagina dedicată pusă la dispoziție de operator, vezi ce trebuie să completezi ca să dovedești că bifezi toate cele de mai sus.

De ce ai folosi aplicația de la Digi

Ce face operatorul cu aplicația, relansată în această toamnă, e să se asigure ca devii suficient de dependent de produsele sale ca să nu mai pleci. Ceea ce, pe de o parte, nu-i rău. Prin Digi.Online, de exemplu, ai acces la cele peste 60 de canale TV, iar Maxpak e un pachet care îți aduce: HBO, HBO2, HBO3, HBO Go (serviciul de streaming al companiei) și cele două Cinemax.

Aplicația funcționează pe Android și iOS și pe PC fie alegi aplicația din Windows Store, fie urmărești în browser. Maxpak costă 15 lei pe lună.

Ca să activezi aplicația de la RCS-RDS, intri în contul tău de client (dacă nu ai deja cont, creezi unul, utilizând număr de contract și o factură). Accesezi în acest cont secțiunea Serviciile mele și selectezi Digi Online. Creezi în această secțiune, un cont Digi Online, adică setezi nume de utilizator (adresa ta de mail) și setezi o parolă. Și gata.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI