Digi 4K are un rival pe măsură: cine se luptă cu Digi | RCS-RDS pentru „televiziunea viitorului”?

Digi 4K are un rival pe măsură: cine se luptă cu Digi | RCS-RDS pentru „televiziunea viitorului”?

Digi 4K are un rival și acum este cert. Noul post TV difuzat în format Ultra HD a început deja testele de emisie și promite să ofere emisiuni cel puțin la fel de interesante ca postul celor de la Digi | RCS-RDS.

Prima dată au apărut informații despre noul post de televiziune 4K pe la începutul acestui an. Acum este o informație certă și este vorba despre postul Travel Mix 4K, care a început să emită, în teste, în rețeaua Ines din București.

Digi | RCS-RDS are un nou rival pe segmentul posturilor 4K

În luna ianuarie a acestui an, Consiliul Național al Audiovizualului a modificat licența Travel Mix pentru a putea începe emisia în format Ultra HD.

Dacă n-ai auzit până acum de acest post, trebuie să știi că este, așa cum sugerează și numele, un post despre turism.Spre deosebire de Travel Mix HD, Travel Mix 4K va avea o grilă de emisiuni ușor diferită.

Inițial, proprietarul postului, Laurențiu Megelea, declarase că Travel Mix 4K urma să fie lansat în luna martie, dar suntem deja la jumătatea lunii aprilie, iar postul este abia în teste.

Ce-ți oferă Travel Mix 4K și nu oferă Digi | RCS-RDS

Spre deosebire de Digi 4K, Travel Mix 4K vrea să prezinte România turistică. Prin urmare, o să ai parte de o mulțime de videouri cu părțile frumoase din țară.

Din fericire, noul post urmează să fie distribuit și altor operatori de cablu. Pagina de Media menționează că Travel Mix produce o serie de emisiuni realizate exclusiv in limba engleză pentru a influența în mod pozitiv creșterea turismului de incoming, emisiuni care sunt distribuite în diferite platforme internaționale, în sistem VOD.

Televiziunea Travel Mix promovează turismul în toate formele – călătorie, afaceri, cultural, medical, religios, agroturism, ecoturism etc. – și oferă posibilitatea tuturor să descopere noi destinații turistice în țară și nu numai.

Digi 4k include următoarele tipuri de conținut: documentare, filme despre natură, muzică și meciuri de fotbal din Champions League și Europa League și cam atât.

Citește și: