11 oct. 2019 | 16:24

De văzut în weekend: Descendenții, al treilea film. La ce oră va fi difuzat pe Disney Channel

ACTUALITATE
De văzut în weekend: Descendenții, al treilea film. La ce oră va fi difuzat pe Disney Channel

Descendenții a ajuns la al treilea capitol. Acesta e pregătit pentru 12 octombrie pe Disney Channel. Ca să înțelegi contextul în care vine acest film, primele două, lansate în 2015, respectiv 2017, au fost cele mai urmărite producții TV de către publicul tânăr.

Descendenții 3 va fi difuzat pe Disney Channel pe 12 octombrie de la 9:30. A treia parte este și cea mai ambițioasă producție din serie, rezumând povestea tinerilor răufăcători. Mal, Evie, Carlos și Jay, fiicele și fiii adolescenți ai celor mai mari răufăcători din universul Disney (Malefica, Regina cea Rea, Cruella de Vil și Jafar), sunt ajunși la vârsta la care trebuie să decidă dacă rămân pentru totdeauna sub pecetea dată de apartenența la familiile din care provin.

Ce o să vezi în Descendenții 3

Povestea începe de „Ziua Răufăcătorilor”, în Auradon, unde tinerii sărbătoresc absolvirea Auradon Prep. Mal, Evie, Carlos și Jay trec granița și merg în Insula Pierduților pentru a încuraja cât mai mulți locuitori ai acesteia să își urmeze visul și să își caute oportunități în Auradon.

În momentul în care o forță a întunericului amenință tărâmul de poveste condus de mult iubitul său Rege Ben, Mal se teme de răzbunarea Umei și a lui Hades. Decide astfel să închidă pentru totdeauna bariera către Insula Pierduților, testându-și convingerile și limitele relațiilor ei de prietenie. În acest timp, Audrey este cuprinsă de resentimente pentru că nu a reușit să își împlinească destinul de poveste pe care și-l imaginase în Auradon.

SOFIA CARSON Descendentii 3

Sofia Carson în rolul lui Evie

Filmul este regizat de câștigătorul premiului Emmy și al DGA Award Kenny Ortega (Liceul muzical, Băieții cu ziarele, Hocus Pocus). Scenariul a fost scris de Sara Parriott și Josann McGibbon (aceiași scenariști ai Descendenții 2 și câștigători ai WGA Award).

Cât despre personaje, sunt și câteva noutăți, cum ar fi Celia și tatăl ei, Dr. Facilier. Lista e completată de Hades, Squeaky și Squirmy (fii lui Smee). Totodată, acest film marchează revenirea lui Audrey (fiica Frumoasei Adormite și a Prințului Filip), a Umei (fiica Ursulei), a  Regelui Ben și a părinților săi, Belle și Bestia, a lui Chad (fiul Prințului Fermecător și al Cenușăresei), a lui Doug (fiul lui Dopey), a lui Jane (Fiica Zânei Bune) și a lui Cuțu.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele