Dacia la care visează toți românii: merge aproape gratis și arată superb

Dacia la care visează toți românii: merge aproape gratis și arată superb
Sursa foto: Motor1
11:03 11.06.2019

Dacia are o mulțime de modele, dar câteva sigur ți-au rămas în minte. Unul dintre ele ar fi Duster. Cum ar fi însă un Duster excelent în cele mai grele condiții?

Cele mai importante anunțuri de la Dacia au început cu zvonuri și imagini „spion”. Așa e cazul și cu un model aparte de Duster. E vorba de un vehicul electric, pregătit chiar și pentru condițiile dificile de iarnă, iar ținta pentru el ar fi competiția Trophée Andros.

Ce are special acest model de Dacia Duster

Înainte de toate, modelului din pozele de mai jos îi lipsesc portierele din spate, iar mașina este mai joasă și pare mai sportivă. Are protecții frontale sub forma unor spoilere metalice și pasaje mult mai largi ale roților.

Mașina a fost dezvoltată astfel de Alpine, un brand deținut de Renault. Totodată, ar trebui să fie gata pentru 2020 când Andros va avea și-o competiție pentru mașini electrice 100%, așa cum ar trebui să fie și acest Duster.

Partea cea mai bună pentru tine, ca fan Dacia sau potențial client, e că astfel de teste demonstrează dacă un motor electric e suficient de bun sau mai trebuie lucrat la el. De aproape un an și jumătate se discută despre o Dacia electrică, iar ea întârzie să apară.

Între timp, Renault și-a promovat intens modelul electric și acesta ar putea fi bază și pentru un model autohton 100% electric. Astfel, ce Duster vezi în poze e creat special pentru competiție și detalii despre putere sau autonomie nu se știu. Totuși, arată extraordinar – față de ce știai despre Dacia – și ar putea face o figură frumoasă în această competiție.

Chiar și în 2019 tot a rămas un mare atu al mașinilor electrice că e mai ieftin „combustibilul”. Astfel, dacă producătorul chiar va avea o mașină 100% electrică în 2020, te mai poți bucura câțiva ani de prețuri mai bune – și uneori ai putea călători chiar gratis. În orice caz, mai jos vezi pozele cu acest model special de Duster.

Dacia Duster electric 4
Motor1
Dacia Duster electric 4
Motor1
Dacia Duster electric 4
Motor1
Dacia Duster electric 4
Motor1
Sursa: Motor1