Cel mai urât câine din lume o să te facă să-ți apreciezi mai mult animalul de casă

Cel mai urât câine din lume o să te facă să-ți apreciezi mai mult animalul de casă

Unii câini sunt adorabili, alții sunt urâți. Asta e viața. Acesta a fost declarat ca fiind cel mai urât câine din lume și-ți va schimba părerea despre animalul tău de casă.

Câștigătorul celebrei distincții de „Cel mai urât câine din lume” este un fost câine vagabond pe nume Scamp the Tramp.

Scamp a învins o duzină de alți câini urâți (dar totuși frumoși) în competiția ce s-a desfășurat în Sonoma-Marin din California. Stăpânul său, Yvonne Morones din Santa Rosa, a declarat că blana lui Scamp îi aduce aminte de celebrul promoter de boxing Don King.

„Are un păr care, pur și simplu, stă în sus. Părul de pe corp nu îi crește, în schimb are aceste dreduri care se formează natural, iar pe cap are păr gri, care stă în sus”, a spus stăpâna sa.

Este a patra oară când Scamp participă la această competiție, dar prima dată când este declarat ca fiind cel mai urât din lume. El a evoluat în urâțenia sa într-un an. Anul trecut a fost doar al doilea cel mai urât din lume.

Celebrarea câinilor urâți

Titlu vine și cu un premiu financiar. Morones și Scamp au câștigat 1500 de dolari și alți 1500 de dolari care vor fi donați centrului de animale, dar și o excursie la New York pentru a apărea la emisiunea Today.

Locul doi din această competiție a fost câștigat de un câine pekinez cu limba scoasă numit Wild Thang, iar al treilea loc pe podium i-a revenit unui Chihuahua numit Tostito, care nu are nici dinți și nici maxilar inferior.

Yvonne Morones l-a adoptat pe Scamp, fost câine vagabond pe străzile din Compton, de la un adăpost de animale, în urmă cu șapte ani. Moronoes spune că dacă ar mai fi așteptat o oră, Scamp ar fi fost eutanasiat.

În schimb, câinele Scamp își petrece zilele ca „animal terapeut” și stă cu bătrânii de la un centru de seniori, dar și cu copii care abia încep să învețe să citească.

Citește și:
Etichete: