Casele pe care Amazon ți le aduce direct la pragul ușii tale

Casele pe care Amazon ți le aduce direct la pragul ușii tale
16:54 22.06.2019

De pe internet pare că poți cumpăra aproape orice și să îți fie adus în pragul casei tale – se pare că acest lucru este valabil și pentru case.

Dacă unora le este teamă să cumpere pantofi de pe internet de teamă că mărimea nu va fi potrivită, alții sunt suficient de curajoși să comande o casă care vine direct la ușă. Aceste case se găsesc pe Amazon la prețuri care te fac brusc conștient de gaura din portofel.

Casele pe care le poți comanda astfel încât să vină la ușa ta sunt case micuțe. Există chiar și o mișcare denumită după ele, care își are rădăcinile în începuturile secolului 21. Ea a apărut și a crescut alături de mișcarea minimalistă și cea anti-consumeristă.

Toate aceste mișcări sunt rezultatul unei realizări din partea oamenilor, și anume că nu ai nevoie de vreun conac să te simți comfortabil în propria ta casă.

Există destui adepți ai mișcării caselor micuțe – dar chiar și așa, în SUA numărul total de astfel de case ajunge abia la 1% din total. Deși unii oameni aleg un stil mai minimalist, majoritatea americanilor încă visează la o casă mare și opulentă. De fapt, statisticile arată că în SUA, mărimea standard a unei case de familie a crescut de la 165 de metri pătrați în anul 1968 la 247 de metri pătrați în 2013. Așadar, visul american al unei case ca în filme nu s-a lăsat sufocat de mișcările începutului de secol, ci doar a prins mai multă amploare.

Mai jos găsești o listă cu casele mici pe care le poți comanda de pe Amazon și să îți fie livrate la ușă.

Timber Frame Kit, în valoare de 39.976 de dolari
Laminated Log House Kit, în valoare de 63.965 de dolari
Lillevilla Gateaway, în valoare de 18.800 de dolari
Timberline, în valoare de 34.900 de dolari
#tf-033 House, în valoare de 49.612 de dolari
Sommersby House, în valoare de 8.360 de dolari
Ranger House, în valoare de 19.990 de dolari
Avalon House, în valoare de 32.990 de dolari
Cozumel Park, în valoare de 64.900 de dolari
Bella House, în valoare de 16.800 de dolari
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: Bored Panda
Etichete: